Όουεν-Φέρντιναντ: Διαμάχη για το αν η Λίβερπουλ παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη

Όουεν-Φέρντιναντ: Διαμάχη για το αν η Λίβερπουλ παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη

bet365

Παρά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάικλ Όουεν πιστεύει ότι Λίβερπουλ παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη - γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Ρίο Φέρντιναντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Λίβερπουλ στο μεγάλο τελικό του Champions League και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της.

Ο Μάικλ Όουεν πάντως, δηλώνει ότι οι «reds» παραμένουν η «καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη» με τον Ρίο Φέρντιναντ πάντως να του απαντάει, μέσω του BT Sport:

«Πώς μπορείς να τους πεις την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αν έχασαν το πρωτάθλημα και τον τελικό του Champions League τις τελευταίες δύο εβδομάδες;»

Θυμίζουμε ότι από την πλευρά του, ο Κλοπ, είπε: «Στα αποδυτήρια κανείς δεν αισθάνεται ότι ήταν μια εξαιρετική σεζόν αυτή τη στιγμή. Ίσως χρειαζόμαστε μερικές ώρες για αυτό. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, όχι ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να γίνει ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει στηθεί με βαθιά άμυνα.​ Ο Κουρτουά έκανε δύο κορυφαίες αποκρούσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ από πλάγιο. Ο Βαλβέρδε ήθελε να σουτάρει, ο Βινίσιους ήταν εκεί και τέλος».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα