Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε ο Μόντριτς!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε ο Μόντριτς!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε ο Μόντριτς!

bet365

Όπως αποκάλυψε η «Marca» η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μόντριτς για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα μια χρονιά «κλείδωσε» λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Champions League.

Ο Λούκα Μόντριτς παραμένει στο «παλάτι» του! Η συμφωνία ανάμεσα στον διεθνή Κροάτη χαφ και τη Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε θέμα χρόνου και εν τέλει έκλεισε οριστικά λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Champions League και τη 14η στέψη της «Βασίλισσας» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως αποκάλυψε η «Marca» το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια ολιγόλεπτη συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο... αειθαλής 37χρονος χαφ θα αγωνιστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μόντριτς για την επόμενη χρονιά θα πάρει τις ίδιες απολαβές με το φετινό του συμβόλαιο.

O πολύπειρος μέσος ήταν ο εκ των ηγετών της Ρεάλ για ακόμα μια χρονιά, αγωνίστηκε 44 φορές, σκόραρε τρία γκολ, μοίρασε δώδεκα ασίστ και... ίδρωσε τη φανέλα των «Μπλάνκος» για περίπου 3.400 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα