Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Προλαβαίνουν τον τελικό Τιάγκο και Φαμπίνιο

Newsroom
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Προλαβαίνουν τον τελικό Τιάγκο και Φαμπίνιο

bet365

Ετοιμοπόλεμοι για τον μεγάλο τελικό του Champions League (28/5, 22:00, Cosmotesport1HD, Live Gazzetta) είναι Τιάγκο και Φαμπίνιο, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά στο Παρίσι με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Με όλα τα «όπλα» της μεσαίας γραμμής διαθέσιμα θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League (28/5, 22:00, Cosmotesport1HD, Live Gazzetta) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο ματς, τόσο ο Τιάγκο όσο και ο Φαμπίνιο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπώρησαν και έθεσαν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος είχε ήδη επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Τιάγκο έβγαλε όλο το ομαδικό πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση στο Παρίσι κι έτσι ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει και στους δύο για την αναμέτρηση απέναντι στους Μερένγκες.

«Έχουμε πολύ καλή διάθεση για την κατάστασή τους, είμαστε ενθουσιασμένοι. Δείχνουν πολύ καλά τα πράγματα για τον Τιάγκο και τον Φαμπ. Ο Τιάγκο προπονήθηκε μαζί μας σήμερα, ο Φαμπίνιο προπονείται επίσης κανονικά. Από αυτό το σημείο προχωράμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα