Τσιμίκας: «Δούλευα σκληρά στον Ολυμπιακό, δεν έχω φτάσει ακόμα στην κορυφή»

Τσιμίκας: «Δούλευα σκληρά στον Ολυμπιακό, δεν έχω φτάσει ακόμα στην κορυφή»

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας υποστήριξε ότι η σκληρή δουλειά είναι που τον έφερε στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα και έστειλε μήνυμα στα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Την Σάββατο (28/5, 22.00) η Λίβερπουλ κοντράρεται στο Παρίσι με τη Ρεάλ, στον τελικό του Champions League και ο Κώστας Τσιμίκας ετοιμάζεται να ζήσει τη μαγική στιγμή της παρουσίας σε ένα τέτοιο ιστορικό παιχνίδι.

Μιλώντας στην Cosmote TV ο διεθνής μπακ υποστήριξε ότι η σκληρή δουλειά είναι που τον έφερε στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα και έστειλε μήνυμα στα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Είπε:

«Δεν έχω φτάσει ακόμα στην κορυφή. Θέλω να εξελίσσομαι. Και για εμένα ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά η σκληρή δουλειά κι αν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δούλευα σκληρά από τον Ολυμπιακό όταν ήμουν. Όλο αυτό με έφερε εδώ. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου. Έχω προσπαθήσει πολύ κι αυτό είναι το κίνητρό μου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα