Γκουαρδιόλα: «Πιο δύσκολο να πάρεις την Premier από το Champions League»!

Γκουαρδιόλα: «Πιο δύσκολο να πάρεις την Premier από το Champions League»!

Γκουαρδιόλα: «Πιο δύσκολο να πάρεις την Premier από το Champions League»!

bet365

Ίσως σε μια προσπάθεια να ... δικαιολογήσει τον εαυτό του και το γεγονός πως ακόμα δεν τα έχει καταφέρει στην Ευρώπη, ο Πεπ ισχυρίστηκε πως είναι πιο ζόρικο να διεκδικείς την Premier κάθε σεζόν, σε σχέση με το Champions League!

Προφανώς τα παιχνίδια είναι πολύ λιγότερα από αυτά μιας ολόκληρης κούρσας. Ναι μεν μια ομάδα που θα κυνηγήσει την κορυφή της Ευρώπης θα χρειαστεί να παίξει λιγότερο και με διπλά ματς στα νοκ-άουτ για να διορθώσει λάθη, σε σχέση με μια ολόκληρη Λίγκα όπου κρύβονται παντού παγίδες.

«Είναι πιο δύσκολο να πάρεις την Premier απ' το να πάρεις το Champions League γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις 38 ματς απ' τα 6-7 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έχεις πολλές εβδομάδες δουλειάς, αναμετρήσεις, διαχείριση τραυματισμών... Το γεγονός πως έχουμε πάρει τόσα πρωταθλήματα είναι επιτυχία» είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Σίτι να είναι έτοιμη για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος τις τελευταίες πέντε σεζόν.

Από Champions League, όμως... ακόμα τίποτα. Και ναι μεν δεν του το καταλογίζουν τα αφεντικά εξ Αραβίας αφού έχει επιδείξει τρομερές επιτυχίες στα εγχώρια, ωστόσο, ο Γκουαρδιόλα βάζει πολύ ψηλά τα επιτεύγματά του και δεν πικραίνεται τόσο για την ευρωπαϊκή αποτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα