Ρεάλ Μαδρίτης: Οι τρεις απίθανες προκρίσεις που την έστειλαν στον τελικό του Champions League (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι τρεις απίθανες προκρίσεις που την έστειλαν στον τελικό του Champions League (vids)

bet365

Για να φτάσει στον εφετινό τελικό του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε άλλες δύο τεράστιες προκρίσεις μετά από αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το Gazzetta τις υπενθυμίζει...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στον 17ο τελικό της στο Champions League! Παρότι ηττήθηκε με 4-3 στο πρώτο παιχνίδι από τη Μάντσεστερ Σίτι, οι «Μερένγκες» επικράτησαν με 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στην παράταση, και θα διεκδικήσουν το 14ο τρόπαιο στην πολύ σπουδαία ιστορία τους!

Νωρίτερα, στη φάση των «16» η «Βασίλισσα» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Παρί. Οι Γάλλοι νίκησαν 1-0 στο Παρίσι χάρη στο γκολ του Μπαπέ στο 90'+4'. Στη ρεβάνς ανοίγουν το σκορ με τον ίδιο παίκτη, για να ακολουθήσει η ραψωδία του Μπενζεμά, ο οποίος με χατ τρικ (61', 76', 78') δίνει τη νίκη (3-1) και την πρόκριση στη Ρεάλ, στα προημιτελικά!

Στη φάση των «8» η Ρεάλ περνά νικηφόρα (1-3) από το Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τσέλσι. Η ρεβάνς του Μπερναμπέου δεν αποδεικνύεται εύκολη υπόθεση. Στο 75' οι «μπλε» είναι με 3-0 μπροστά στο σκορ, αλλά στο 80' ο Ροντρίγκο ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ποιος άλλος; Ο Καρίμ Μπενεμά με γκολ στο 96', στην παράταση, σημειώνει το 2-3 και χαρίζει την πρόκριση στους «4», στην ομάδα του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα