Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι τεράστιες ευκαιρίες των Μαχρέζ-Φόντεν που έκαναν έξαλλο τον Γκουαρδιόλα (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι τεράστιες ευκαιρίες των Μαχρέζ-Φόντεν που έκαναν έξαλλο τον Γκουαρδιόλα (vid)

bet365

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ αψήφησε τη... λογική του Πεπ Γκουαρδιόλα αποφασίζοντας να σουτάρει σε αντεπίθεση τριών εναντίον ενός, ο Φόντεν ακολούθησε με νέα τεράστια ευκαιρία κι ο Καταλανός έγινε αναμενόμενα έξω φρενών.

Όσο «πελαγωμένη» παρουσιάστηκε η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα του ματς, τόσο σπάταλη στις ευκαιρίες της μετά το 2-0 εμφανίστηκε η Μάντσεστερ Σίτι, για να πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης από τα μισά του πρώτου μέρους!

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ στο 26' έφυγε στον κενό χώρο σε αντεπίθεση τριών εναντίον ενός, αλλά δεν μοίρασε σε κανέναν εκ των Ντε Μπρόινε-Φόντεν και σούταρε άστοχα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Επιλογή που εξόργισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος χάρισε μια... ανεκτίμητη αντίδραση στον τηλεοπτικό φακό.

Τρία λεπτά αργότερα, το σκηνικό επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά ο Ντε Μπρόινε ξεδίπλωσε ιδανικά την αντεπίθεση για τον Φόντεν από αριστερά, αλλά το τελείωμα του νεαρού Άγγλου ήταν επίσης άστοχο. Αφήνοντας τον Καταλανό τεχνικό να... απορεί για το πώς χάθηκαν αυτές οι δύο κλασικές ευκαιρίες για το 3-0 ή το 4-0.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα