Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League και το αξίζουμε»

Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League και το αξίζουμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League και το αξίζουμε»

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν σταματάει να κάνει όνειρα και να θέτει μεγάλους στόχους στη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως θα κάνει το παν για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League.

Όντας ο MVP του επαναληπτικού προημιτελικού με την Μπενφίκα και όντας υποψήφιος για κορυφαίος της εβδομάδας των ρεβάνς στους «8» της διοργάνωσης, ο «Τσίμι» δεν σταματάει πουθενά.

«Το Champions League ήταν ο μεγάλος μου στόχος όταν ήρθα στη Λίβερπουλ, το θέλω πολύ και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα μου να το καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε» σχολίασε ο Έλληνας φουλ μπακ στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων».

Για τις δύο ασίστ που έβγαλε προς τους Κονατέ και Φιρμίνο στο 3-3 απέναντι στην Μπενφίκα είχε να πει: «Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό μου δίνει εξτρά κίνητρο για τη συνέχεια και πάντα απολαμβάνω να παίζω για την κόκκινη οικογένεια».

Όσο για το σύνθημα που έφτιαξαν πλέον οι οπαδοί της Λίβερπουλ για εκείνον, ο Greek Scouser ανέφερε: «Περιμένω πως και πως να το ακούσω και στο γήπεδο, γιατί εγώ το ακούω κάθε μέρα στο κινητό. Είναι ιδιαίτερο για εμένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα