Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Oι ενδεκάδες της ρεβάνς

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Oι ενδεκάδες της ρεβάνς

bet365

Ο Τόμας Τούχελ θα παρατάξει την Τσέλσι στη ρεβάνς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 4-3-3 και τον Τίμο Βέρνερ στη γραμμή κρούσης, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε την ίδια «συνταγή» με το Λονδίνο με μόνη αναγκαστική αλλαγή τη χρησιμοποίηση του Νάτσο Φερνάντεθ στο κέντρο της άμυνας.

H Tσέλσι ψάχνει απόψε (22:00, Cosmote Sport 2 HD) τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά την ήττα με 3-1 στο Λονδίνο με τον Τόμας Τούχελ να αλλάζει σχηματισμό και να κατεβάζει την ομάδα του με 4-3-3, τον Βέρνερ στη γραμμή κρούσης και τον Λόφτους-Τσικ να επιβραβεύεται για την εμφάνιση του κόντρα στη Σαουθάμπτον και να παίρνει θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στον πάγκο για τους Λονδρέζους οι Πούλισικ, Ζορζίνιο, Κρίστενσεν και ο αρχηγός, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε την ίδια «συνταγή» με το παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» με μοναδική αναγκαστική αλλαγή τη χρησιμοποίηση του Νάτσο Φερνάντεθ στο κέντρο της άμυνας, αντί του τιμωρημένου, Έντερ Μιλιτάο. Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στους Λονδρέζους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα έχει μέσο όρο ηλικίας 29 χρόνια και 293 ημέρες και είναι η γηραιότερη στην ιστορία τους στο Champions League.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Άλαμπα, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Μεντί, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Καντέ, Λόφτους-Τσικ, Κόβασιτς, Μάουντ, Βέρνερ, Χάβερτς

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα