Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Oι ενδεκάδες της ρεβάνς

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Oι ενδεκάδες της ρεβάνς

bet365

Ο Τόμας Τούχελ θα παρατάξει την Τσέλσι στη ρεβάνς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 4-3-3 και τον Τίμο Βέρνερ στη γραμμή κρούσης, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε την ίδια «συνταγή» με το Λονδίνο με μόνη αναγκαστική αλλαγή τη χρησιμοποίηση του Νάτσο Φερνάντεθ στο κέντρο της άμυνας.

H Tσέλσι ψάχνει απόψε (22:00, Cosmote Sport 2 HD) τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά την ήττα με 3-1 στο Λονδίνο με τον Τόμας Τούχελ να αλλάζει σχηματισμό και να κατεβάζει την ομάδα του με 4-3-3, τον Βέρνερ στη γραμμή κρούσης και τον Λόφτους-Τσικ να επιβραβεύεται για την εμφάνιση του κόντρα στη Σαουθάμπτον και να παίρνει θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στον πάγκο για τους Λονδρέζους οι Πούλισικ, Ζορζίνιο, Κρίστενσεν και ο αρχηγός, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε την ίδια «συνταγή» με το παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» με μοναδική αναγκαστική αλλαγή τη χρησιμοποίηση του Νάτσο Φερνάντεθ στο κέντρο της άμυνας, αντί του τιμωρημένου, Έντερ Μιλιτάο. Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στους Λονδρέζους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα έχει μέσο όρο ηλικίας 29 χρόνια και 293 ημέρες και είναι η γηραιότερη στην ιστορία τους στο Champions League.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Άλαμπα, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Μεντί, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Καντέ, Λόφτους-Τσικ, Κόβασιτς, Μάουντ, Βέρνερ, Χάβερτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα