Μπενζεμά: Διέλυσε την Τσέλσι έχοντας λήξει τη νηστεία για το Ραμαζάνι 13 λεπτά πριν το ματς

Newsroom
Μπενζεμά: Διέλυσε την Τσέλσι έχοντας λήξει τη νηστεία για το Ραμαζάνι 13 λεπτά πριν το ματς

bet365

Ούτε η νηστεία από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου δεν επηρέασε τον ασταμάτητο Καρίμ Μπενζεμά από το να διαλύσει μόνος του την Τσέλσι με το δεύτερο σερί χατ-τρικ του.

Είναι «καυτός». Ορίζει από την αρχή το peak του στα 35 του χρόνια. Ο καλύτερος Καρίμ Μπενζεμά που έχουμε δει ποτέ συνεχίζει να γράφει μυθικές σελίδες στο κεφάλαιο της καριέρας του και απέναντι στην Τσέλσι έδωσε συνέχεια στα ευρωπαϊκά χατ-τρικ του. Κι όλα αυτά, ενώ έληξε τη νηστεία που προβλέπει το Ραμαζάνι 13 λεπτά πριν από τη σέντρα!

Όπως ορίζει το Κοράνι, η νηστεία κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού λήγει με τη δύση του ηλίου, η οποία στην Αγγλία σημειώθηκε στις 19:42 (21:42 ώρα Ελλάδος), δηλαδή λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο Γάλλος σταρ όχι απλά δεν επηρεάστηκε, αλλά χάρισε μια από τις κορυφαίες παραστάσεις του. Άλλωστε, ο ίδιος στο παρελθόν έχει δηλώσει πως η νηστεία που ορίζει η θρησκεία του δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.

«Το Ραμαζάνι δεν με επηρεάζει. Είναι μέρος της ζωής μου και η θρησκεία μου το επιβάλλει. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και νιώθω καλά όταν νηστεύω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα