Κριστιάνο – Μέσι: Back to back απουσίες στα προημιτελικά του Champions League

Κριστιάνο – Μέσι: Back to back απουσίες στα προημιτελικά του Champions League

bet365

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο οι Κριστιάνο και Μέσι δεν συνεχίζουν στο Champions League μετά τους «16» και φαίνεται πως η δική τους εποχή στο κορυφαίο επίπεδο, όσο πάει και χάνεται...

H Παρί... διαλύθηκε από την Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ απέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο. Πρώτος αποχώρησε ο Μέσι και τώρα ακολούθησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο απόλυτοι αστέρες και ίσως οι κορυφαίοι που βρέθηκαν ποτέ στο άθλημα, για δεύτερη διαδοχική σεζόν αποχαιρετούν το Champions League. Τη διοργάνωση που κάποτε ξεκινούσε και φάνταζε απόλυτα ρεαλιστικό σενάριο κάποιος εκ των δύο να φτάσει μέχρι την πηγή και έπινε και το γάργαρο νερό του θριάμβου κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης.

Για πρώτη φορά από το 2005 δεν θα υπάρχει κανείς από τους δύο στο τουρνουά από τα προημιτελικά και μετά.

Από το 2006 κι έπειτα, στους «8» πάντοτε υπήρχε ένα από τα δύο λαμπερά ονόματα. Ή και τα δύο μαζί. Οι χρονιές που βρέθηκαν αμφότεροι στα προημιτελικά ήταν το 2008, το 2009 και... το πήραν σερί από το 2011 μέχρι και το 2019.

Ο Κριστιάνο έχει μετρήσει πέντε κατακτήσεις του Champions League, έχοντας μια στη Μόσχα με την Γιουνάιτεντ κι άλλες τέσσερις με την Ρεάλ την περασμένη δεκαετία.

Ο Μέσι μετά το 2015 στο Βερολίνο και μετά, δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της τεράστιας επιτυχίας. Τότε το είχε καταφέρει παρέα με τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες. Και έκτοτε οι αποτυχίες που έχει να θυμάται είναι περισσότερες...

Φέτος σταμάτησε και ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος στους «16». Ρεάλ και Ατλέτικο πανηγύρισαν εις βάρος τους. Η εποχή τους, ίσως να φτάνει σιγά σιγά στο φινάλε που λίγο – πολύ ο κόσμος του ποδοσφαίρου έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα