Μέσι: Δίχως αντίκτυπο σε 9 διαδοχικά ματς με την Ρεάλ!

Μέσι: Δίχως αντίκτυπο σε 9 διαδοχικά ματς με την Ρεάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Δίχως αντίκτυπο σε 9 διαδοχικά ματς με την Ρεάλ!

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε ξανά με σκυμμένο το κεφάλι από νοκ-άουτ φάση του Champions League και έδωσε συνέχεια στην πολύ κακή παράδοση που έχει ήδη φτιάξει απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός αστέρας όσο κι αν προσπάθησε να βοηθήσει τη νέα ομάδα του να βρεθεί στα προημιτελικά, όσο κι αν ο Μπαπέ από το πρώτο μέρος είχε βάλει μπροστά την Παρί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η «βασίλισσα» το πήρε προσωπικά και βρέθηκε στους «8» με τρομερή ανατροπή.

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στα 9 ματς απέναντι στους «μερένγκες» δίχως να έχει κάποιο γκολ ή ασίστ, αν και ίσως στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να έχει βγάλει τον Νεϊμάρ «φάτσα» με τον Κουρτουά αν ο Καρβαχάλ την τελευταία στιγμή δεν σταματούσε την προωθημένη μπάλα.

Ο άλλοτε ηγέτης της Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε σε back-to-back χρονιές στους «16» του Champions League, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ, η Ρεάλ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει... αρκετό καιρό να τον ακούσει ή να της προκαλέσει κάποια ζημιά, από τη στιγμή που δεν «φαίνεται» στις μεταξύ τους κόντρες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα