Μπενφίκα - Άγιαξ: Βασικός ο Βλαχοδήμος κόντρα στον... άχαστο «Αίαντα»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπενφίκα - Άγιαξ: Βασικός ο Βλαχοδήμος κόντρα στον... άχαστο «Αίαντα»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα της Μπενφίκα για τον αγώνα με τον «απόλυτο» Άγιαξ στους «16» του Champions League στο «Ντα Λουζ».

Η Μπενφίκα είναι η ομάδα που καλείται απόψε (23/2, Cosmote Sport 3) να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί του Άγιαξ, ο οποίος τελείωσε στον όμιλο του με το απόλυτο των βαθμών (6/6, 18 βαθμοί). Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει την «αποστολή» να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας που θα κρατήσει τον «Αίαντα» στο μηδέν στην τρέχουσα διοργάνωση, καθώς ο Νέλσον Βερίσιμο τον ξεκινάει κανονικά στην αρχική του σύνθεση στο «Ντα Λουζ» στη «μονομαχία» τους για τους «16» του Champions League. Οι πρωτοπόροι της Eredivisie από την πλευρά τους θα παραταχθούν στη Λισαβόνα με όλα τα βασικά τους «όπλα».

Μπενφίκα (Νέλσον Βερίσιμο): Βλαχοδήμο - Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Βερτόνχεν, Γκριμάλντο - Βάιγκλ, Τααράμπτ, Ράφα Σίλβα, Εβέρτον - Νούνιες, Γκονσάλο Ράμος.

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χααχ): Πασβέερ - Μαζράουι, Τίμπερ, Μαρτίνες, Μπλιντ - Γκράβενμπερχ, Μπέργκχαους, Άλβαρες - Άντονι, Τάντιτς, Αλέ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα