Βλάχοβιτς: «Ο πανηγυρισμός δεν απευθυνόταν στους επικριτές μου, προσπαθείτε να προκαλείτε αντιδράσεις» (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Βλάχοβιτς: «Ο πανηγυρισμός δεν απευθυνόταν στους επικριτές μου, προσπαθείτε να προκαλείτε αντιδράσεις» (vid)

bet365

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ρωτήθηκε για τον πανηγυρισμό του στο παρθενικό του γκολ στο Champions League και αρνήθηκε ότι επρόκειτο για απάντηση στους επικριτές του, κατηγορώντας τα ιταλικά ΜΜΕ ότι προκαλούν αντιδράσεις.

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο Champions League είχε τον απόηχο που του άξιζε. Μόλις στα 33 δευτερόλεπτα, ο 22χρονος Σέρβος «killer» άνοιξε λογαριασμό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πετυχαίνοντας με εκπληκτική ενέργεια το γκολ που δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στη Γιουβέντους ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Λίγο μετά το ματς, ο Βλάχοβιτς κλήθηκε να μιλήσει στον Τύπο για την παρθενική του εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν υπέροχο το ότι έκανα ντεμπούτο στο Champions League και μπόρεσα να σκοράρω, αλλά δεν είμαι 100% ικανοποιημένος γιατί δεν κερδίσαμε. Μετανιώνουμε για κάποια πράγματα, αλλά προχωράμε. Έχω ήδη ξεχάσει αυτό το παιχνίδι κι επικεντρώνομαι στο επόμενο».

Παράλληλα, βέβαια, άφησε και τις «αιχμές» του για τα ιταλικά media, καθώς σε ερώτηση για το αν ο πανηγυρισμός του με τα «στόματα» απευθυνόταν στους επικριτές του λόγω όσων γράφονται μετά την «ξηρασία» του στα προηγούμενα παιχνίδια, δήλωσε:

«Δεν διαβάζω εφημερίδες, προσπαθώ να βελτιωθώ μέρα με τη μέρα, αλλά λυπάμαι που πάντα προσπαθείτε να προκαλέσετε αντιδράσεις. Ο πανηγυρισμός ήταν απλά για ένα μέλος της οικογένειάς μου».

Όσο για τη θέση του ως ο 2ος νεότερος που σκοράρει στο ντεμπούτο του στο Champions League με τη φανέλα της Γιουβέντους, πίσω από τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο;

«Ο Ντελ Πιέρο είναι ένας θρύλος, ένα σύμβολο της Γιουβέντους, δεν μπορώ και δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα