Κριστιάνο – Μέσι: Αλληλένδετη καριέρα έστω κι από μακριά

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο – Μέσι: Αλληλένδετη καριέρα έστω κι από μακριά

bet365

Η βραδιά της Τρίτης ήταν τέτοια που οι Μέσι και Κριστιάνο πρωταγωνίστησαν για διαφορετικούς λόγους, με διαφορετικές ομάδες, σε διαφορετικές διοργανώσεις. Ακόμα κι έτσι, όμως, «συνδέονται»...

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην κατάφερε να βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, οι Νεϊμάρ και Μπαπέ ήταν εκεί για να πάρει η ομάδα του Ποτσετίνο τη δίκαιη νίκη με το τελικό 1-0 επί της Ρεάλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League.

Ο Κριστιάνο από την πλευρά του ήθελε πάση θυσία το γκολ και το θετικό αποτέλεσμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το κατάφερε. Σκόραρε έπειτα από έξι διαδοχικά ματς κατά τα οποία αποτύγχανε να βρει στόχο και έβαλε τέλος στην επανάληψη του χειρότερου σερί δίχως γκολ, από το 2009.

Ο Λιονέλ Μέσι αστόχησε σε πέναλτι στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης στο Παρίσι, με το ρολόι να δείχνει 23:19 (ώρα Ελλάδας). Ένα λεπτό αργότερα, στο Μάντσεστερ, για την Premier League, ο Κριστιάνο σκόραρε απέναντι στην Μπράιτον. Η ώρα ήταν 23:20.

Και φυσικά αυτό δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από τους θαυμαστές των δύο σούπερ σταρ που άρχισαν να σχολιάζουν για τον τρόπο με τον οποίο οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιρικοί ήρωες αυτή της εποχής καταφέρνουν μαζί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα κι αν δεν συνδέονται πουθενά πλέον οι καριέρες τους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα