Σέρχιο Ράμος: Τραυματίστηκε ξανά και «τρέχει» για Ρεάλ

Κώστας Τόπας
Σέρχιο Ράμος: Τραυματίστηκε ξανά και «τρέχει» για Ρεάλ

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος δεν συμμετείχε ούτε στην προπόνηση της Κυριακής (30/01) με την Παρί και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 15 Φεβρουαρίου, για τους «16» του Champions League.

Τα προβλήματα για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό από τη μέρα που έχει μετακομίσει στο Παρίσι, δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά ο Ράμος ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (29-30/01).

Οπως αναφέρει μάλιστα η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο 35χρονος στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει έναν μυϊκό τραυματισμό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες μέρες.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο Σέρχιο Ράμος θα κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, για τους «16» του Champions League, στις 15 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.

Εως τώρα, ο έμπειρος άσος έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια με τη φανέλα της Παρί, έχοντας σκοράρει μάλιστα κι ένα γκολ κόντρα στην Ρεμς την περασμένη εβδομάδα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα