Έξαλλοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ με την γκάφα της UEFA

Newsroom
Έξαλλοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ με την γκάφα της UEFA

bet365

Λάθη και αβλεψίες στην κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League επισημαίνουν χιλιάδες χρήστες των social media. Μπήκε στην κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ;

Η κληρωτίδα του Champions League έφερε αντιμέτωπους τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για γκάφα επικών διαστάσεων στην κλήρωση και ζητούν να επαναληφθεί!

Συγκεκριμένα οπαδοί αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έξω φρενών με τους ανθρώπους της UEFA!

Δεν στέκονται μόνο στο καταφανέστατο λάθος να συμπεριλάβουν το μπαλάκι των «κόκκινων διαβόλων» στην κλήρωση της Βιγιαρεάλ, σημειώνουν ότι λανθασμένα δεν συμπεριλήφθηκε η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης κι έτσι τελικώς έγινε το ματσάρισμα με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σε βίντεο που ανάρτησε (πρώτος) ο δημοσιογράφος της Indepedent διαπιστευμένος για τα ρεπορτάζ των ομάδων του Μάντσεστερ, Μαρκ Κρίτσλεϊ, φαίνεται οι υπεύθυνοι να μην συμπεριλαμβάνουν το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ (στο δεύτερο pot από δεξιά, στην πίσω σειρά) στην κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Φυσικά αν τελικώς αυτό συνέβη όταν η Ατλέτικο κληρώθηκε με τους Βαυαρούς, επηρεάζει τα διασταυρώματα για τις Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Ατλέτι και Παρί Σεν Ζερμέν!

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

@Photo credits: video screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα