Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ 2-0: Πρώτη και καλύτερη η «Βασίλισσα»

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ 2-0: Πρώτη και καλύτερη η «Βασίλισσα»

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης δε δυσκολεύτηκε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ίντερ, επικράτησε 2-0 και πήρε την πρωτιά στον όμιλο, αφήνοντας στη 2η θέση τους Νερατζούρι!

Το είχε κάνει στο Μιλάνο, δε δυσκολεύθηκε να νικήσει και στη Μαδρίτη! Στον... τελικό πρωτιάς, η Ρεάλ επικράτησε της Ίντερ με 2-0 και πάει στους «16» του Champions League αεράτη. Οι Νερατζούρι δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση, προκρίθηκαν ως 2οι από τον όμιλο, ενώ στο πρώτο ματς των νοκ άουτ δεν θα έχουν τον Μπαρέλα που αποβλήθηκε.

Οι Νερατζούρι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πήραν τον έλεγχο, αλλά δε βρήκαν και τον τρόπο να απειλήσουν. Αντίθετα, οι Μαδριλένοι είχαν την ουσία και στο 17' πήραν προβάδισμα με υπέροχο σουτ του Κρόος, με το αριστερό, εκτός περιοχής.

Οι Ιταλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 31' πλησίασαν στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Πέρισιτς βρήκε το δοκάρι. Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο, με τη Ρεάλ να πιέζει και να απειλεί δυο φορές. Στο 36΄ ο Γιόβιτς δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει και στο 45' το σουτ του Ροντρίγκο σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι Μαδριλένοι έγιναν επικίνδυνοι και στο 55′, αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Γιόβιτς. Η Ιντερ θέλησε να βγει μπροστά, αλλά στο 64' έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Μπαρέλα χτύπησε τον Μιλιτάο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η «Βασίλισσα» είχε τον έλεγχο και στο 79' έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα με υπέροχο τελείωμα του Ασένσιο, ο οποίος μόλις είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο (71′ Καμαβίνγκα), Κρος (78′ Βαλβέρδε), Ροδρίγο (78′ Ασένσιο), Βινίσιους (81′ Αζάρ), Γιόβιτς (78′ Ντίας).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ντάμφρις (46′ Ντιμάρκο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (60′ Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (60′ Βεσίνο), Πέρισιτς, Λαουτάρο (66′ Γκαλιαρντίνι), Τζέκο (60′ Σάντσες).

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 15 (14-3)
2. Ίντερ 10 (8-5)
3. Σερίφ 7 (7-11)
4. Σαχτάρ 2 (2-12)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα