Παρί - Μπριζ: «Αφιονισμένος» Μπαπέ, δύο γκολ στο 7' κι ο νεότερος που φτάνει τα 30 στο Champions League! (vid)

Παρί - Μπριζ: «Αφιονισμένος» Μπαπέ, δύο γκολ στο 7' κι ο νεότερος που φτάνει τα 30 στο Champions League! (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ άρχισε σαν «σίφουνας» το ματς κόντρα στη Μπριζ, σκόραρε δύο φορές στα πρώτα επτά λεπτά κι έγινε ο νεότερος που σπάει το φράγμα των 30 γκολ στην ιστορία του Champions League!

Είχε να βρει δίχτυα τρία παιχνίδια. Κι όπως όλη η Παρί, έψαχνε την αντίδρασή του. Τελικά, ο Κιλιάν Μπαπέ φύλαξε το δικό του ξέσπασμα για τη Μπριζ και το πραγματοποίησε μέσα σε χρόνο-παρ' ολίγον ρεκόρ. Ο Γάλλος σταρ σκόραρε δύο φορές απέναντι στους Βέλγους μέσα στα πρώτα εφτά λεπτά (06:23 το σκορ ήταν ήδη στο 2-0), σηματοδοτώντας έτσι το δεύτερο ταχύτερο ζευγάρι τερμάτων από έναν παίκτη στο Champions League μετά τον Ροντρίγκο στο Ρεάλ-Γαλατά τον Νοέμβριο του 2019.

Ο 23χρονος επιθετικός των Παριζιάνων νίκησε με τελειώματα μίας επαφής τον Μινιολέ στο 2' και στο 7' κι έφτασε συνολικά τα 31 γκολ στο Champions League, όντας ο νεότερος που πιάνει το συγκεκριμένο ορόσημκο στην ιστορία του θεσμού! Το ρεκόρ κρατούσε μέχρι πρότινος ο Λιονέλ Μέσι σε ηλικία 23 χρονών και 131 ημερών, αλλά ο Μπαπέ το έσπασε λίγες μέρες πριν κλείσει τα 23 του (22 και 352 ημερών).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα