Νάγκελσμαν: «Θα κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, χαιρετίσματα στη Λισαβόνα»

Νίκος Κικίδης
Νάγκελσμαν: «Θα κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, χαιρετίσματα στη Λισαβόνα»

bet365

Με απειλητικές διαθέσεις ετοιμάζεται η Μπάγερν Μονάχου για το ντέρμπι κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν να δίνει παράλληλα σύνθημα πρόκρισης στη... Μπενφίκα!

Όρεξη για... mind games είχε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εν αναμονή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα (8/12) που ενδέχεται να αποβεί καθοριστικό για τη συνέχεια των Μπλαουγκράνα στο Champions League.

Την ώρα που το σύνολο του Τσάβι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και παίζει τα ρέστα του στο Μόναχο για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, ο τεχνικός των Βαυαρών δεν άφησε... χαραμάδα ελπίδας στην αντίπαλο και κατέστησε σαφές πως θα κατέβουν πάνοπλοι για το μεγάλου ραντεβού.

«Μην ανησυχείτε, θα κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Χαιρετίσματα στη Λισαβόνα» ανάφερε χαρακτηριστικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, κλείνοντας παράλληλα το... μάτι στη Μπενφίκα, η οποία με τη σειρά της διατηρεί σοβαρές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Προκειμένου όμως να συμβεί αυτό, πρέπει πρωτίστως η Μπάγερν να επιτελέσει το καθήκον της απέναντι στη Μπάρτσα (νίκη ή ισοπαλία) και αντίστοιχα οι Πορτογάλοι να πάρουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Από την πλευρά του πάντως ο τεχνικός των Ουκρανών δεν πρόκειται να κάνει χάρη στη Μπενφίκα και προέτρεψε τους Καταλανούς να κοιμηθούν ήσυχα το βράδυ...

«Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπορούν να κοιμούνται καλά. Θα γίνει ένα θαύμα, αλλά στο Ντα Λουζ» ήταν τα... απειλητικά λόγια του Ρουμάνου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα