Σερίφ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Αγκάλιασε πρωτιά με... ρεκόρ!

Σερίφ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Αγκάλιασε πρωτιά με... ρεκόρ!

bet365

Η Ρεάλ πέρασε χαλαρά από το Τιρασπόλ, επικράτησε 3-0 της Σερίφ, πήρε εκδίκηση για το σοκ της Μαδρίτης και αγκάλιασε την πρωτιά. Η μοναδική με 30 προκρίσεις σε ισάριθμες παρουσίες.

Η Ρεάλ δεν ξέχασε το σοκ της Μαδρίτης, πήρε την εκδίκησή της στη Μολδαβία, καθώς επικράτησε 3-0 της Σερίφ, ενώ έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Champions League με 30 προκρίσεις σε ισάριθμες παρουσίες.

Η Ρεάλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Σερίφ, το πάθημα της Μαδρίτης είχε γίνει μάθημα και στη Μολδαβία είχε ένα εύκολο βράδυ. Οι Μαδριλένοι διέλυσαν 3-0 την ομάδα του Κολοβού και του Αθανασιάδη (βασικοί) και μαζί με την Ίντερ είναι στους «16» του Champions League. Ετσι, στην τελευταία στροφή υποδέχεται τους Νερατζούρι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», είναι στο +2 και θα είναι ευχαριστημένη ακόμα και με την ισοπαλία.

Ο Αλάμπα στο 30' άνοιξε το σκορ, όταν η εκτέλεση φάουλ βρήκε στον Κριστιάνο και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 45' ο Κρόος σφράγισε τη νίκη πετυχαίνοντας το 2-0. Ο Μπενζεμά στο 55' διαμόρφωσε το 3-0 και στη συνέχεια η «Βασίλισσα» κατέβασε ταχύτητα...Οσο για τη Σερίφ, θα συνεχίσει στο Εuropa League, μιας και η διαφορά με τη Σαχτάρ δεν καλύπτεται...

Σερίφ Τιρασπόλ: Αθανασιάδης, Αρμπολέδα, Αντό, Κριστιάνο, Κοστάντζα, Καστανιέδα, Τραορέ, Κολοβός, Ντουλάντο, Τιλ, Μπρούνο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βινίσιους, Ροδρίγο, Μπενζεμά.

Βαθμολογία σε 5 αγώνες
1. Ρεάλ Μαδρίτης 12 (12-3)
2. Ίντερ 10 (8-3)
3. Σερίφ 6 (6-10)
4. Σαχτάρ 1 (1-11)

Επόμενη αγωνιστική 7/12
Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ
Σαχτάρ - Σερίφ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα