Μπεσίκτας - Άγιαξ: Ιστορικός Αλέ με δύο γκολ και 5Χ5 στο φετινό Champions League! (vid)

Μπεσίκτας - Άγιαξ: Ιστορικός Αλέ με δύο γκολ και 5Χ5 στο φετινό Champions League! (vid)

bet365

Ο «καυτός» Σεμπάστιαν Αλέ σφράγισε την ανατροπή κόντρα στη Μπεσίκτας κι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Άγιαξ με 5Χ5 στον όμιλο του Champions League αλλά και ο πρώτος ever με εννέα γκολ στις πρώτες πέντε του συμμετοχές, πιάνοντας στην κορυφή τον Λεβαντόφσκι!

Σεμπαστιάν Αλέ... ξανά και ξανά! Ο Ιβοριανός στράικερ συνεχίζει να «γράφει» γκολ στο φετινό Champions League, σκόραρε κι απέναντι στη Μπεσίκτας και μάλιστα δύο φορές μέσα σε 15 λεπτά και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Άγιαξ που κάνει το 5Χ5 και ο τρίτος στη φετινή διοργάνωση μετά τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο «killer» του Αίαντα μπήκε στο ματς στο ημίχρονο και μόλις οκτώ λεπτά αργότερα πήρε την ασίστ του Ταλιαφίκο και σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1. Στο 69', σφράγισε την ανατροπή με προβολή, βάζοντας αυτόματα το όνομά του σε μια σειρά από «κλειστά» κλαμπ. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι έφτασε τα εννέα γκολ στις πρώτες του πέντε συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ στον θεσμό!

Έτσι, έπιασε τους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Έρλινγκ Χάαλαντ οι οποίοι είχαν κάνει επίσης 5Χ5 στην πρώτη τους σεζόν στα «αστέρια». Το 5Χ5 πέραν των Κριστιάνο-Λέβα, το έχουν πετύχει στο παρελθόν μόνο οι Ντελ Πιέρο, Χάαλαντ, Ρεμπρόφ και Νεϊμάρ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα