Σεβίλλη - Βόλφσμπουργκ 2-0: «Ξεκόλλησε» από τον πάτο (vid)

Newsroom
Σεβίλλη - Βόλφσμπουργκ 2-0: «Ξεκόλλησε» από τον πάτο (vid)

bet365

Η Σεβίλλη πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο και με το 2-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Αμφότερες γνώριζαν εκ προοιμίου πως με ήττα... καιγόντουσαν. Εξάλλου στον όμιλο του θανάτου, παρέα με Λιλ και Ζάλτσμπουργκ, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για καμία εκ των δυο και όποια ήθελε τη νίκη έπρεπε να το αποδείξει έμπρακτα μέσα στο χορτάρι. Και η αλήθεια είναι πως η Σεβίλλη κατάφερε να επικρατήσει σε αυτόν τον τομέα. Το σύνολο του Λοπετέγκι, παρά την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα, δεν τα πήγαινε εξίσου καλά στην Ευρώπη και η τελευταία θέση στον όμιλο τους είχε φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Απέναντι στη Βόλφσμουργκ όμως ήταν η ευκαιρία τους και οι Σεβιγιάνοι την άρπαξαν από τα μαλλιά!

Τον δρόμο άνοιξε από νωρίς ο Χορδάν (12΄) ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο τελείωμα έβαλε τους Ανδαλουσιανούς σε θέση οδηγού. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος έδειχναν πως δεν μπορούσαν να βρουν τη λύση στον γρίφο που τους είχαν θέσει οι Ισπανοί. Οι αλλαγές του Κόχφελντ στο δεύτερο μέρος μόνο σημαντικές δεν αποδείχθηκαν, οι Λύκοι ανέβασαν τις γραμμές τους για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως τελικά το πλήρωσαν. Στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα ο Ράφα Μιρ (90+7΄) έφυγε μόνος του στο ξέφωτο και ολοκλήρωσε τη δουλειά για τη Σεβίλλη, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον όμιλο και προσπέρασε την Βόλφσμπουργκ στη βαθμολογία.

Σεβίλλη (Γιούλεν Λοπετέγκι): Μπόνο, Μοντιέλ, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος (90+3΄Αουγκούστινσον), Ακούνια, Χορδάν (82΄Ντιλέινι), Ρέγες, Ράκιτιτς (90+4΄Ρέκιτς), Οκάμπος, Παπού Γκόμεζ (80 Τόρες), Ελ Χανταντί (81΄Ράφα Μιρ)

Βόλφσμπουργκ (Φλόριαν Κόχφελντ): Περβάν, Μπρουκς (88΄Γκίντσεκ), Ζιλαβογκί, Λακρουά, Ρουσιλόν (75΄Οτάβιο), Αρνολντ, Βρανκξ (75΄Λουκαμπάκιο), Μπακού (75΄Εμπαμπού), Γκέρχαρντ (66΄Φιλίπ), Ενμέτσα, Βέγκχορστ

Βαθμολογία 7ου ομίλου

1. Λιλ 8 (4-3)
2. Ζάλτσμπουργκ 7 (7-6)
3. Σεβίλλη 6 (5-4)
4. Βόλφσμπουργκ 5 (4-7)

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Ζάλτσμπουργκ - Σεβίλλη
Βόλφσμπουργκ - Λιλ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα