Κριστιάνο Ρονάλντο: Με τα γκολ στην Αταλάντα, θύμισε το show με την Άρσεναλ το 2009 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Με τα γκολ στην Αταλάντα, θύμισε το show με την Άρσεναλ το 2009 (vid)

bet365

Με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε ματς του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δις για πρώτη φορά από το 2009. Πριν την Αταλάντα το 2021, ήταν η Άρσεναλ που τον είχε δει να κάνει show.

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του Champions League εκείνης της σεζόν είχε την Γιουνάιτεντ με το πάνω χέρι μετά το 1-0 του πρώτου ματς, ωστόσο, στο Λονδίνο οι «κόκκινοι διάβολοι» θριάμβευσαν. Φυσικά έφτασαν μέχρι τέλους, ωστόσο, στον τελικό της Ρώμης ηττήθηκαν από τη Μπαρτσελόνα...

Σ' εκείνο το προ 12ετίας παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς», ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σκοράρει στο 11ο και το 61ο λεπτό με ιδιαίτερο τρόπο, κατατροπώνοντας την Άρσεναλ.

Στο πρώτο ημίχρονο εκτέλεσε από πολύ μεγάλη απόσταση ένα φάουλ και σκόραρε με τρόπο που έκανε ακόμα και τον Σερ Άλεξ να πεταχτεί από την θέση του στον πάγκο.

Το δεύτερο γκολ ήρθε σε μαγική αντεπίθεση, με τον Πορτογάλο ν' αφήνει με το τακούνι στον Παρκ, αυτός ν' ανοίγει αριστερά στον Ρούνεϊ, ο Κριστιάνο να κάνει όλη την κίνηση από δεξιά και να γίνεται αποδέκτης της ασίστ για να σκοράρει ξανά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα