Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα 3-2: Τρελή ανατροπή, με Ρονάλντο λυτρωτή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα 3-2: Τρελή ανατροπή, με Ρονάλντο λυτρωτή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα 3-2: Τρελή ανατροπή, με Ρονάλντο λυτρωτή!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έκανε ξανά, βρήκε δίχτυα και η Γιουνάιτεντ με σούπερ ανατροπή επικράτησε 3-2 της Αταλάντα και πέρασε στην κορυφή του ομίλου!

Το έκανε με τη Βιγιαρεάλ στις καθυστερήσεις, το έκανε και με την Αταλάντα! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος σταρ και με το γκολ του η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε μια απίθανη ανατροπή, επικρατώντας 3-2 των Μπεργκαμάσκι στο Ολντ Τράφορντ.

Για πρώτη φορά η Γιουνάιτεντ είδε αντίπαλο στην έδρα της να έχει προβάδισμα δυο τερμάτων τόσο νωρίς για το Champions League. Ομως, για δεύτερη φορά στη διοργάνωση έκανε την απόλυτη ανατροπή! Το 2012 είχε γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στη Μπράγκα κι εννέα χρόνια μετά το έκανε ξανά! Πρωταγωνιστής; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πάσαλιτς στο 15ο λεπτό με προβολή από γύρισμα του Τζαπακόστα άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος η Γιουνάιτεντ, με πολλά προβλήματα στην άμυνα και αδυναμία στη δημιουργία, είδε την αντίπαλό της να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο 28', όταν ο Ντεμιράλ βρέθηκε ανάμεσα σε Σο και Μαγκουάιρ (έβαλε τα χέρια του για να σταμτήσει τον αντίπαλο) και σκόραρε με κεφαλιά.

Η Μάντσεστερ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να απαντήσει και θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα, αλλά ο Φρεντ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45', ενώ στις καθυστερήσεις το δυνατό σουτ του Ράσφορντ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή και στο 53' μπήκε ξανά στο «κόλπο». Απίθανη ασίστ του Μπρούνο, ιδανικό τελείωμα του Ράσφορντ και το Ολντ Τράφορντ πήρε ξανά... φωτιά! Καβάνι και Πογκμπά βοήθησαν δημιουργικά, όμως η Αταλάντα ήταν αυτή που έχασε τεράστια φάση για να σκοράρει. Στο 71' ο Ζαπάτα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ντε Χέα κράτησε την ομάδα του «ζωντανή». Απο την επέμβαση του Ισπανού φτάσαμε τέσσερα λεπτά αργότερα στο γκολ του Μαγκουάιρ για το 2-2. Η Μάντσεστερ πίεσε ασφυκτικά και στο 81' ο Κριστιάνο Ρονάλντο με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2. Ο CR7 έχει βρει δίχτυα απέναντι σε 38 διαφορετικές ομάδες στη διοργάνωση και αποδεικνύει γιατί είναι ο... Μr Champions League.

Μάντσεστερ Γιουν. (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ (66' Πογκμπά), Φρεντ (88' Μάτιτς), Γκρίνγουντ (73' Σάντσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (66' Καβάνι), Κριστιάνο Ρονάλντο

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Μούσο, Ντε Ρόουν, Ντεμιράλ (46' Λοβάτο), Παλομίνο, Τζαπακόστα, Φρόιλερ, Κουπμάινερς (80' Πετσέλα), Μέλε, Πάσαλιτς (68' Μαλινόφσκι), Ιλισιτς (68' Μίραντσουκ), Μουριέλ (56' Ζαπάτα)

6ος Ομιλος

Γιουνγκ Μπόις - Βιγιαρεάλ 1-4
Μαν. Γιουνάιτεντ - Αταλάντα 3-2

Βαθμολογία

1. Μαν. Γιουνάιτεντ 6 (6-5)
2. Αταλάντα 4 (5-5)
3. Βιγιαρεάλ 4 (7-5)
4. Γιουνγκ Μπόις 3 (3-6)

Επόμενη αγωνιστική 02/11
Αταλάντα - Μαν. Γιουνάιτεντ
Βιγιαρεάλ - Γιουνγκ Μπόις


 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα