Ίντερ - Σέριφ 3-1: «Ξεκόλλησε» απέναντι στην σταχτοπούτα (vid)

Νίκος Κικίδης
Ίντερ - Σέριφ 3-1: «Ξεκόλλησε» απέναντι στην σταχτοπούτα (vid)

bet365

Αυτή τη φορά η έμπνευση του Τιλ δεν στάθηκε αρκετή για την Σέριφ να κάνει νέα έκπληξη, με την Ίντερ να επικρατεί 3-1 των Μολδαβών και να παίρνει την πρώτη της νίκη στους ομίλους.

Βίοι αντίθετοι στο φετινό ξεκίνημα και δυο ομάδες σε κόντρα ρόλο. Η σταχτοπούτα Σέριφ των Αθανασιάδη - Κολοβού έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στο φετινό Champions League, όμως αυτή τη φορά το παραμύθι της σταχτοπούτας σταμάτησε στο κάστρο του Μιλάνο. Μαθαίνοντας από το... στραπάτσο της Ρεάλ, η Ίντερ παρουσιάστηκε σοβαρή απέναντι στους Μολδαβούς, δεν αγχώθηκε από τη φαουλάρα του Τιλ και πήρε επιτέλους την πρώτη της νίκη στους ομίλους (3-1.).

Οι Νερταζούρι ήταν εκ προοιμίου οι άρχοντες του αγώνα και σφυροκοπούσαν τα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έπρεπε να εμφανιστεί στο 34΄ο Τζέκο με φανταστικό εναέριο πλασέ για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Σέριφ - που αυτή τη φορά είχε μονάχα τον Κολοβό στο βασικό σχήμα - όμως στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Σκόρερ και πάλι ο Τιλ, ο οποίος όπως και στο Μπερναμπέου πέτυχε φανταστικό γκολ (αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και σήμανε πολλαπλά... καμπανάκια στο σύνολο του Σιμόνε Ιντζάκι.

Οι Νερατζούρι έλαβαν το μήνυμα και ανέκτησαν άμεσα τα ηνία στο 58΄ με τον Βιδάλ, προτού ο Ντε Φράι γράψει το τελικό 3-1 στο 67΄και χαρίσει στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Αποτελέσματα

Ιντερ - Σέριφ 3-1
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-5

Βαθμολογία

1. Σέριφ 6 (5-4)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (7-2)
3. Ίντερ 4 (3-2)
4. Σαχτάρ 1 (0-7)

Επόμενη αγωνιστική (03/11)

Σέριφ - Ίντερ
Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (53΄Μπαστόνι), Πέρισιτς (85΄Κολάροφ), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (85΄Σένσι), Βιδάλ (75΄Γκαλιαρντίνι), Τζέκο (75΄Σάντσο), Μαρτίνεζ,

Σέριφ (Γιούρι Βέρνιντουμπ): Τσελεάντνιτς, Φερνάντο, Ντουλάντο, Αρμπολέδα, Κριστιάνο, Άντο (75΄Νικολόφ), Κολοβός (84΄ Κοτζοκάρου), Τιλ, Καστανέδα (46΄Ράντελιτς) , Φελίπε, Τραορέ (90' Κοτζοκάρι)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα