ΓεροΓιοβάισα: Οι μεγάλοι... καθαρίζουν νωρίς!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Οι μεγάλοι... καθαρίζουν νωρίς!

bet365

«Παίξτε μπάλα με τους μεγάλους» λέει ο γεροΓιοβάισα κι ελπίζει να κερδίσει για να έχει... πιθανότητες με τη Σβετλάνα!

Σύντροφοι καλησπέρα! Εβδομάδα του τρόμου για τις... γυναίκες που δε θέλουν να βλέπουν το τόπι ούτε ζωγραφιστό! Εβδομάδα που κλειδώνεσαι σπίτι, πιάνεις καναπέ και δεν κουνιέσαι ούτε με γερανό! Ναι, φίλοι μου αυτό κάνω από τότε που η Σβετλάνα κάνει Ντόλτσε βίτα στη Μόσχα.

Θα πάω στα σίγουρα σήμερα, με τα δυο φαβορί του ομίλου, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Κερδίζουν και... τρώγονται μόνοι τους για την πρωτιά. Το ρίσκο; Νίκη από ημίχρονο για να ανέβει η απόδοση, να αυξηθούν τα κέρδη, μήπως και... γυρίσει στα βουνά η Σβετλάνα. Η Σίτι έχει υποστεί μόλις 3 ήττες στα 18 τελευταία εκτός έδρας της στο Τσάμπιονς Λιγκ και μόνο μία φορά στην προπονητική του καριέρα έχει χάσει δυο σερί εκτός έδρας στον θεσμό ο Γκουαρδιόλα.

Δεν θα τα κάνει τρία γιατί έχει και ομάδα για κούπα. Η Μπριζ δυσκολεύει, κάνει πραγματάκια, αλλά οι «Πολίτες» είναι υποψιασμένοι, ξέρουν τις παγίδες και θα τις αποφύγουν από νωρίς! Σας αρέσουν οι αριθμοί; Η Κλαμπ Μπριζ μετράει μόλις μια νίκη στα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε φάση ομίλων στη διοργάνωση! Το 2/2 της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο 1.80.

Πάμε Παρίσι! Αχχχ... Εκεί στην πόλη του έρωτα με ξελόγιασε η δικιά μου και μου άδειασε τις τσέπες. Σε αυτή την πόλη δε γλιτώνει κανείς, ούτε η Γουάντα Νάρα! Εκεί λύγισε και η Σίτι, μιας και η Παρί όταν σοβαρεύεται δε χάνει από κανέναν! Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (από τη Μάντσεστερ Γ. τον Οκτώβριο του 2020) στα 28 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στη φάση των ομίλων και σημειώνει 2,7 γκολ μέσο όρο. Δεν παίζει ο Νεϊμάρ, αλλά Μπαπέ και Mέσι είναι εκεί για να κάνουν τα δικά τους... Θα αμυνθεί σκληρά η Λειψία, αλλά δε με πείθει ρε σύντροφοι. Το χει το λάθος για πλάκα και πιστεύω πως θα με δικαιώσει. Πάμε με άσο ημίχρονο στο 2.25.

Οσο για τα ματσάκια του Σαββάτου, ο Μεντί μας έκοψε το δρόμο για το απόλυτο. Τερματοφυλακάρααααα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα