Ο αγγλικός Τύπος υποκλίνεται στον Μέσι: «Ο μάγος βυθίζει την Σίτι του Πεπ» (vid)

Κώστας Τόπας
Ο αγγλικός Τύπος υποκλίνεται στον Μέσι: «Ο μάγος βυθίζει την Σίτι του Πεπ» (vid)

bet365

Οι αγγλικές αθλητικές εφημερίδες υποκλίνονται στη λάμψη του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βοήθησε την Παρί Σεν Ζερμέν να επικρατήσει με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αργεντινός αστέρας, στο τέταρτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, κατάφερε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ - το πρώτο του με τους Παριζιάνους - και να βοηθήσει τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα του να επικρατήσει με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι.

Οπως είναι λογικό, ο Λιονέλ Μέσι, γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά ακόμα κι από τον αγγλικό Τύπο.

«Ο μάγος Μέσι βυθίζει την Πόλη του Πεπ», αναφέρει η«Τelegraph». Η εφημερίδα χαιρετίζει το «θαυμάσιο γκολ του» που φωτίζει το Παρίσι. Η «Daily Mail» στο πρωτοσέλιδό της έχει ως τίτλο «Lionel Flair», ενώ η «Daily Express» αναδεικνύει τη μαγεία του Αργεντινού. Η «Daily Star» από την άλλη, παίζει με τις λέξεις με την έκφραση «Check Mate» και στη συνέχεια αναφέρει ότι ο «Μέσι ανοίγει τον λογαριασμό στην Παρί για να βουλιάξει την Σίτι του Πεπ».

Η πρώτη σελίδα του αθλητικού σημειωματάριου της Telegraph
Το πρωτοσέλιδο της ενότητας Daily Star's Sport
Το εξώφυλλο της ενότητας Daily Mail Sport

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα