Αθανασιάδης: «Ήμουν έτοιμος να κλάψω στο δεύτερο γκολ!» (vid)

Κώστας Τόπας
Αθανασιάδης: «Ήμουν έτοιμος να κλάψω στο δεύτερο γκολ!» (vid)

bet365

Στη γυναίκα του αφιέρωσε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή που παρέλαβε μετά το τέλος του αγώνα με την Ρεάλ, ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο 28χρονος Έλληνας κίπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σέριφ, καθώς με τις 10 (!) επεμβάσεις που έκανε βοήθησε την ομάδα του να ξεφύγει με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ρεάλ (1-2).

Οπως είναι λογικό, ο Γιώργος Αθανασιάδης βραβεύτηκε για την εμφάνισή του κόντρα στους «μερένγκες» και από την πλευρά του, θέλησε να αφιερώσει το βραβείο του MVP στη γυναίκα του, η οποία του στάθηκε στις δύσκολες στιγμές.

«Αυτό το αφιερώνω στην γυναίκα μου @revekka_pana στα δύσκολα ήσουν δίπλα μου όσο κανείς άλλος.. έπεσα αλλά ξανά σηκώθηκα επειδή μου άπλωσες το χέρι σου και μου έδειξες να μην τα παρατάω ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για την εμφάνισή του αλλά και για τα συναισθήματά του, όταν η Σέριφ πέτυχε το δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση.

«Είμαι χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ, μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αλλά καταφέραμε να την κερδίσουμε και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους.

Δε βλέπουμε ακόμα το μέλλον είμαι χαρούμενος που πήραμε σήμερα τους βαθμούς και πλέον έχουμε έξι πόντους. Έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας.

Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να κλάψω αλλά όλα είναι όλα εντάξει τώρα».

@Photo credits: Instagram: giorgos30athanasiadis
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα