Μπαπέ – Μέσι: Στα 22 του ο Γάλλος έχει περισσότερα κατορθώματα από τον Μέσι (pic)

Μπαπέ – Μέσι: Στα 22 του ο Γάλλος έχει περισσότερα κατορθώματα από τον Μέσι (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ – Μέσι: Στα 22 του ο Γάλλος έχει περισσότερα κατορθώματα από τον Μέσι (pic)

bet365

Τώρα παίζουν μαζί και θέλουν να οδηγήσουν την Παρί στην κατάκτηση του Champions League. Ο Μπαπέ, όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται για όσα έχει καταφέρει στην ηλικία του, ξεπερνώντας τον Μέσι με διαφορά.

Ο Γάλλος και ο Αργεντινός πλέον καλούνται να συνεργαστούν αρμονικά και να συνδυάσουν την τρομερή ποιότητά τους για να καταφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν να φτάσει στον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την κορυφή της Ευρώπης.

Το μεγάλο απωθημένο του Νασέρ Αλ Κελαΐφι είναι η ευρωπαϊκή κούπα και οι δύο σούπερ σταρ μαζί με τους Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και τ' άλλα παιδιά μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο Κιλιάν Μπαπέ στα 22 του χρόνια έχει κάτι παραπάνω από εντυπωσιακούς αριθμούς όσον αφορά στα όσα έχει πετύχει στο Champions League. H αλήθεια είναι πως στην ίδια ηλικία, πριν από αρκετά χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι είχε καταφέρει λιγότερα πράγματα από τον νυν συμπαίκτη του.

Ο Μπαπέ έχει 27 γκολ και 17 ασίστ σε 46 ματς στην διοργάνωση, τη στιγμή που ο Μέσι στα 22 του είχε 21 γκολ και μόλις 7 ασίστ, παίζοντας 41 ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ μικρότερος από τον Μπαπέ – στα 21 του έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη. Είναι... μοναδικός στο είδος του. Έχει πετύχει 21 γκολ σε λιγότερα παιχνίδια απ' οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία του λαμπερού θεσμού με τ' αστέρια και σκοράρει ανά 64 λεπτά συμμετοχής!

Ο Νορβηγός έφτασε στα 21 τέρματα σε 17 παιχνίδια, με τους Μέσι και Μπαπέ να έχουν χρειαστεί 40 αναμετρήσεις γι' αυτούς τους αριθμούς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει σε αυτά τα επίπεδα σε 56 παιχνίδια.

Ο πίνακας είναι από το theanalyst.com:

Ο πίνακας με Μέσι και Μπαπέ

@Photo credits: @KMbappe
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα