ESL: Τελεσίγραφο σε UEFA να αποσύρει τις ποινές σε Ρεάλ, Μπάρτσα και Γιουβέντους

Νίκος Κικίδης
ESL: Τελεσίγραφο σε UEFA να αποσύρει τις ποινές σε Ρεάλ, Μπάρτσα και Γιουβέντους

bet365

Προθεσμία πέντε ημερών για να αποσύρει τις ποινές που επέβαλε σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους έχει η UEFA, έπειτα από απόφαση του Δικαστηρίου της Μαδρίτης.

Με σοβαρές κυρώσεις κινδυνεύει πλέον η UEFA εξαιτίας της ανυποχώρητης στάσης της στον πόλεμο που έχει ανοίξει με τις ομάδες της European Super League.

Παρά το γεγονός πως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δικαιώθηκαν πριν λίγο καιρό από το Δικαστήριο της Μαδρίτης, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξακολουθεί να αγνοεί τις εξελίξεις και διατηρεί απαρέγκλιτες τις ποινές που είχε επιβάλλει στους τρεις... αντάρτες.

Πλέον όμως ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω από τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς ο δικαστής Μανουέλ Λουίθ Ντε Λάρα του έδωσε διορία πέντε ημερών να συμμορφωθεί με την απόφαση και να δημοσιοποιήσει την ανάκληση των κυρώσεων μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα μάλιστα με την «AS», σε διαφορετική περίπτωση το Δικαστήριο της Μαδρίτης θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα εναντίον της UEFA και θα ασκήσει δίωξη για έγκλημα ανυπακοής.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα