Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Κόλλησαν στο Βέλγιο Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ!

Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Κόλλησαν στο Βέλγιο Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ!

Newsroom
Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Κόλλησαν στο Βέλγιο Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ!

bet365

Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί, αλλά δε... μάγεψαν, μιας και η Παρί αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Βέλγιο με τη Μπριζ. Τραυματίστηκε ο Μπαπέ.

Όλα τα φόντα ήταν στραμμένα πάνω στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, όμως η μοίρα έπαιξε διαφορετικό παιχνίδι. Η Παρί των Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ κόλλησε απέναντι στην μαχητική Μπρίζ και παρά τον... δαιμονισμένο Ερέρα δεν κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη.

Ο Ισπανός πάντως κατάφερε στο... ντεμπούτο της εξωγήινης τριπλέτας να κλέψει λίγη από τη δόξα. Στο 15΄ο αεικίνητος χαφ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και σημείωσε το τέταρτο γκολ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις, τα διπλάσια δηλαδή από όσα είχε σημειώσει στα πρώτα του 70 ματς ως παίκτης των Παριζιάνων.

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την Παρί να δυσκολεύεται να βρει χώρους για να απειλήσει τα καρέ των Βέλγων. Μάλιστα σε μια αντεπίθεση ο Βανάκεν κατάφερε να την πληγώσει (27΄) και να ισοφαρίσει για την Μπριζ, με τους Γάλλους να δέχονται για πρώτη φορά γκολ επί βελγικού εδάφους.

Δυο λεπτά αργότερα όμως η μαγεία του Μέσι λίγο έλειψε να την ξελασπώσει. Στο 29' ο Αργεντινός έπιασε φοβερό curler έξω από την περιοχή, όμως το δοκάρι δεν του επέτρεψε να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Φτωχή από ιδέες στο δεύτερο μέρος

Στην επανάληψη οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ταχύτητα και στο τέλος το πλήρωσαν. Λιγοστές φάσεις, έλλειψη σε ιδέες και φαντασία, με τον Μέσι να προσπαθεί σε δυο περιπτώσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία και τον Μινιολέ να τον σταματά.

Κάπως έτσι ο 34χρονος δεν κατάφερε να γιορτάσει το ντεμπούτο του και την 150η εμφάνιση στη διοργάνωση με νίκη, με την Μπριζ να αντέχει μέχρι το τέλος και να παίρνει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Μπριζ (Φιλίπ Κλεμέν): Μινιολέ, Μάτα, Χέντρι, Ενσόκι, Σοουά, Ριτς, Βανάκεν, Μπαλάντα, Σομπόλ, Ντε Κατελέρ, Λανγκ

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Νάβας, Ντιαλό (56' Μέντες), Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Χακίμι, Ερέρα, Παρέδες (Ντανίλο), Βαινάλντουμ (46' Ντράξλερ), Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ (51΄Ικάρντι)

1oς Ομιλος

Βαθμολογία
1. Μαν. Σίτι 1 (6-3) 3
2. Παρί Σεν Ζερμέν 1 (1-1) 1
3. Μπριζ 1 (1-1) 1
4. Λειψία 1 (3-6) 0

Επόμενη αγωνιστική 28/9
Λειψία - Μπριζ
Παρί Σεν Ζερμέν - Μαν. Σίτι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα