Με περισσότερο κόσμο στο γήπεδο με Λουντογκόρετς σε σχέση με Νέφτσι ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Με περισσότερο κόσμο στο γήπεδο με Λουντογκόρετς σε σχέση με Νέφτσι ο Ολυμπιακός

bet365

Συνεχίζεται  η διάθεση των διαρκείας αλλά και των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς, στην οποία αναμένεται περισσότερος κόσμος, συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Νέφτσι Μπακού.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και την Τρίτη (3/8), ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, ενώ έως τις 20:00 θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού (Τρίτη, 22.00, MEGA / NS1) με τη Λουντογκόρετς.

Όσο περνούν οι ημέρες παραλαμβάνονται και ενεργοποιούνται τα εισιτήρια διαρκείας από τους φίλους του Ολυμπιακού που αποκτούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά που προβλέπονται για την έκδοση τους (είτε πλήρους εμβολιασμού, με την παρέλευση των 14 ημερών από τη 2η δόση, είτε νόσησης). ​Ο κόσμος του πρωταθλητή Ελλάδας εξακολουθεί να στηρίζει ηθικά και οικονομικά το σύλλογο και η προσέλευσή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα αυξάνεται σταδιακά και από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED