Βαλμπουενά: «Ούτε δευτερόλεπτο δεν έχουμε σκεφτεί ότι δεν θα περάσουμε»

Βαλμπουενά: «Ούτε δευτερόλεπτο δεν έχουμε σκεφτεί ότι δεν θα περάσουμε»

Βαλμπουενά: «Ούτε δευτερόλεπτο δεν έχουμε σκεφτεί ότι δεν θα περάσουμε»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραδέχτηκε τις δυσκολίες που υπάρχουν ενόψει της ρεβάνς με τη Νέφτσι Μπακού αλλά έστειλε μήνυμα πρόκρισης κάνοντας σαφές ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Γάλλος σταρ είπε αρχικά:


«Είνα αλήθεια ότι όπως στο πρώτο ματς έτσι, όπου καταφέραμε να μην δεχτούμε και να νικήσουμε 1-0 θα το κάνουμε και τώρα. Κάναμε το 1ο βήμα, θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μονάδες αλλά ένα σύνολο. Ολοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε και παρά τις δυσκολίες πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Γάλλος.

Για το πόσο διαφορετικό περιμένει να είναι το ματς στο Μπακού: «Όπως είπαμε πρόκειται για 2 εξίσου δύσκολα ματς , υπάρχουν δυσκολίες αλλά και στο 1ο ματς οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Είχαμε απουσίες, προβλήματα και ήρθε και η κόκκινη. Από εκεί και μετά δυσκόλεψαν κι άλλο τα πράγματα. Και πριν απ' αυτό υπήρχαν δυσκολίες αλλά ο Ολυμπιακός τα κατάφερε. Εχουμε προετοιμαστεί καλά, ο στόχος είναι να προκριθούμε και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Για το αν οι δυσκολίες και τα προβλήματα τον κάνουν να νιώθει ότι πρέπει να ηγηθεί περισσότερο για να έρθει η πρόκριση: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, εχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες στην ομάδα αλλά είμαι ο πιο μεγάλος και πρέπει να προσφέρω. Το ποδόσφαιρο είναι απαιτητικό άθλημα, υπάρχουν δυσκολίες ακόμα και όταν παίζεις κόντρα σε θεωρητικά ευκολότερες ομάδες πρέπει να είσαι προσεκτικός. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, θα είναι μια μεγάλη μάχη, έχουμε δει ότι σε αυτές τις διοργανώσεις τι μπορεί να γίνει. Οι νεότεροι και οι μεγαλύτεροι πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να τα καταφέρουμε».

Για το αν περιμένει την έκπληξη και να περάσει η Νέφτσι: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, είναι αλήθεια ότι έχουμε δυσκολίες όμως είναι αλήθεια ότι δεν περνάει από το μυαλό μας ούτε δευτερόλεπτο ότι ταξιδεύουμε για το Αζερμπαϊτζάν και ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Είμαστε εδώ με όλη την ταπεινότητα για να πούμε ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Η Νέφτσι είναι μια πολύ ποιοτική και δύσκολη ομάδα, αλλά είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και ξέρουμε ότι πρέπει να περάσουμε και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα