Πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο ο Ολυμπιακός μετά την 1η Μαρτίου του 2020 (pics)

Πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο ο Ολυμπιακός μετά την 1η Μαρτίου του 2020 (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο ο Ολυμπιακός μετά την 1η Μαρτίου του 2020 (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός θα έχει με τη Νέφτσι Μπακού ξανά τον κόσμο του στο πλευρό του για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 και σε επίπεδο Ευρώπης από τον Φλεβάρη του 2020.

Το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός που έγινε την 1η Μαρτίου 2020 είχε... συλλεκτικό χαρακτήρα. Και αυτό διότι ήταν το τελευταίο ματς με κόσμο στο Καραϊσκάκη. Από πλευράς Ευρώπης ο τελευταίος χρονικά αγώνας ήταν το Ολυμπιακός - Άρσεναλ στις 20 Φλεβάρη.

Πλέον είναι γεγονός. Ο κόσμος επέστρεψε στο Καραϊσκάκη για πρώτη φορά μετά το 2020 για το Ολυμπιακός - Νέφτσι έστω και με τριπλό έλεγχο. Ποιος ήταν αυτός; Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και φυσικά το εισιτήριο. Και βέβαια ο Ολυμπιακός είχε προετοιμάσει ανάλογα τον κόσμο του πως η διαδικασία ελέγχου θα ήταν χρονοβόρα. Για το ματς αυτό ο Ολυμπιακός έβγαλε 10.000 εισιτήρια προκειμένου να πάνε όλα καλά αντί για 25.000 που ήταν ο αριθμός που θα μπορούσε να βγάλει.

Επίσης για να μην υπάρξει συνωστισμός και αρκετός κόσμος σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο για σημαντικό διάστημα τα εκδοτήρια έκλειναν στις 18.00. Σημειωτέον αυτό το ματς είναι και το πρώτο με κόσμο γενικότερα στην Ελλάδα μετά την πανδημία που δεν μας έχει αφήσει βέβαια ακόμα.

Κόσμος

Κόσμος 2

Κόσμος νέο

Κόσμος 4

Κόσμος 5

Κόσμος 6

Κόσμος εισιτήρια

Κόσμος εισιτήρια 1

Κόσμος

Κόσμος

Κόσμος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα