Πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο ο Ολυμπιακός μετά την 1η Μαρτίου του 2020 (pics)

Πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο ο Ολυμπιακός μετά την 1η Μαρτίου του 2020 (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο ο Ολυμπιακός μετά την 1η Μαρτίου του 2020 (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός θα έχει με τη Νέφτσι Μπακού ξανά τον κόσμο του στο πλευρό του για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 και σε επίπεδο Ευρώπης από τον Φλεβάρη του 2020.

Το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός που έγινε την 1η Μαρτίου 2020 είχε... συλλεκτικό χαρακτήρα. Και αυτό διότι ήταν το τελευταίο ματς με κόσμο στο Καραϊσκάκη. Από πλευράς Ευρώπης ο τελευταίος χρονικά αγώνας ήταν το Ολυμπιακός - Άρσεναλ στις 20 Φλεβάρη.

Πλέον είναι γεγονός. Ο κόσμος επέστρεψε στο Καραϊσκάκη για πρώτη φορά μετά το 2020 για το Ολυμπιακός - Νέφτσι έστω και με τριπλό έλεγχο. Ποιος ήταν αυτός; Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και φυσικά το εισιτήριο. Και βέβαια ο Ολυμπιακός είχε προετοιμάσει ανάλογα τον κόσμο του πως η διαδικασία ελέγχου θα ήταν χρονοβόρα. Για το ματς αυτό ο Ολυμπιακός έβγαλε 10.000 εισιτήρια προκειμένου να πάνε όλα καλά αντί για 25.000 που ήταν ο αριθμός που θα μπορούσε να βγάλει.

Επίσης για να μην υπάρξει συνωστισμός και αρκετός κόσμος σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο για σημαντικό διάστημα τα εκδοτήρια έκλειναν στις 18.00. Σημειωτέον αυτό το ματς είναι και το πρώτο με κόσμο γενικότερα στην Ελλάδα μετά την πανδημία που δεν μας έχει αφήσει βέβαια ακόμα.

Κόσμος

Κόσμος 2

Κόσμος νέο

Κόσμος 4

Κόσμος 5

Κόσμος 6

Κόσμος εισιτήρια

Κόσμος εισιτήρια 1

Κόσμος

Κόσμος

Κόσμος

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED