Το πλάνο Μαρτίνς για τη Νέφτσι 

Το πλάνο Μαρτίνς για τη Νέφτσι 

Δημήτρης Τομαράς
Το πλάνο Μαρτίνς για τη Νέφτσι 

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του συγκεκριμένη 11άδα, ωστόσο υπάρχουν τουλάχιστον 2 παίκτες που... χτυπούν την πόρτα της, διεκδικώντας θέση. Κυρίως οι Κούντε και Χασάν.

Ουσιαστικά ο Πορτογάλος προπονητής εδώ και μέρες έχει σχεδόν... κλειδώσει στο μυαλό του τους 11 για το Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού, αναλύοντας παράλληλα με τους παίκτες του την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι εκτός απροόπτου ο Τζολάκης. Ένα παιδί με απειρία αλλά και μεγάλο ταλέντο και σπουδαίες δυνατότητες. Δεν θεωρείται τόσο πιθανό να χριστεί βασικός ο Βατσλίκ και ο Κρίστινσον ήταν αουτσάιντερ εξαρχής.

Για την άμυνα το πλάνο είναι με Σεμέδο και έναν εκ των άλλων διαθέσιμων στόπερ και άκρα με Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσο. Το κέντρο φυσικά είναι από τα πιο σημαντικά ατού του Μαρτίνς. Οι τρεις χαφ του - Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης - είναι όλα τα... λεφτά για αυτόν. Ακόμα και ο θετικότατος Κούντε να ξεκινήσει βασικός πάλι μετράει.

Όσο για την επίθεση; Το πλάνο των προηγούμενων ημερών είχε τριάδα με Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Ελ Αραμπί αλλά τις τελευταίες ώρες είχε προκύψει πιθανότητα να είναι ο Χασάν βασικός. Το παν βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι η όσο πιο σωστή προσέγγιση και νοοτροπία απέναντι στη Νέφτσι Μπακού.

Άρα η πλέον πιθανή 11άδα είναι με Τζολάκη - Ανδρούτσο, Σεμέδο με έναν εκ των Σωκράτη - Μάρκοβιτς και Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη - Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και ίσως Χασάν αντί Ελ Αραμπί. Άρα θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν για τα καλά και ο Κούντε (αντί του Μπουχαλάκη) και ο Χασάν αντί του Ελ Αραμπί.

Γενικότερα πάντως είναι ανοιχτό να προκύψουν κάποιες αλλαγές από τις εκτιμώμενες. Το πρώτο ματς ως γνωστόν είναι στις 21/07 και ώρα 22.00 στο Καραϊσκάκη και ο επαναληπτικός του β' προκριματικού του Champions League θα είναι στις 28/07 και ώρα 20.00.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα