Παπάζογλου για το ζευγάρι Ολυμπιακός - Νέφτσι: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά επιπέδου με την αντίπαλό του»

Παπάζογλου για το ζευγάρι Ολυμπιακός - Νέφτσι: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά επιπέδου με την αντίπαλό του»

Δημήτρης Τομαράς
Παπάζογλου για το ζευγάρι Ολυμπιακός - Νέφτσι: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά επιπέδου με την αντίπαλό του»

bet365

Ο 32χρονος σήμερα μπακ που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει θητεία με τον νυν τεχνικό της Νέφτσι Μπακού και μίλησε στο Αζερμπαϊτζάν για το ζευγάρι αυτό.

Στα 32 του χρόνια ο Τάσος Παπάζογλου έχει πίσω του 46 αγώνες με τον Ολυμπιακό με 2 γκολ και 5 ασίστ. Με τον δε Σαμίρ Αμπάσοβ, νυν τεχνικό της Νέφτσι Μπακού, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν (έχει τεθεί κάτω από τις οδηγίες του σε 6 αγώνες έχοντας 1 ασίστ). Ο Παπάζογλου που έχει τρία πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα με τον Ολυμπιακό και 1 πρωτάθλημα Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στο portal Azerisport για τα ματς των Ερυθρόλευκων με τη Νέφτσι Μπακού.

Αρχικά για τη Νέφτσι λόγω του ενδιαφέροντος από το Αζερμπαϊτζάν σχολίασε πως «η Νέφτσι είναι μία καλή ομάδα με έναν πολύ καλό τεχνικό. Μες στα χρόνια έγινε πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός όμως από την άλλη είναι μία μεγάλη ομάδα που ξεχωρίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τον έμπειρο αμυντικό υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο αντιπάλων: «Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει εύκολα στον επόμενο γύρο. Και αυτό διότι εάν πιάσει τον ρυθμό του μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Έχει ήδη παίξει ματς προετοιμασίας και θεωρώ πως είναι έτοιμος. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά επιπέδου με την αντίπαλό του. Υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης με τη Νέφτσι Μπακού».

Κατά τα άλλα σε σχέση με τον Ολυμπιακό ο Παπάζογλου που αγωνίζεται στη Ξάνθη πλέον υπογράμμισε ότι «εάν ο Ολυμπιακός δεν περάσει τη Νέφτσι Μπακού θα είναι ένα ισχυρό 'χτύπημα' για αυτόν και θα φέρει αμφισβήτηση και γκρίνια στον κόσμο του».

Επιπλέον για τη Νέφτσι με την οποία ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο παιχνίδι του το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη (22.00) ο Τάσος Παπάζογλου υπογράμμισε: «Όταν έπαιζα στο Αζερμπαϊτζάν η Νέφτσι δεν ήταν τόσο δυνατή. Όμως μετά την άφιξη του Σαμίρ Αμπάσοβ η ομάδα κατάφερε να πάρει τίτλο. Με τον Αμπάσοβ δούλεψα αλλά όχι τόσο πολύ. Είναι ένας πολύ ικανός τεχνικός. Όπου και να είναι φτιάχνει ένα καλό σύνολο».


 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα