Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ η ευρωπαϊκή λίστα, οι οκτώ «κομμένοι»

Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ η ευρωπαϊκή λίστα, οι οκτώ «κομμένοι»

Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ η ευρωπαϊκή λίστα, οι οκτώ «κομμένοι»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Τόμας Βατσλίκ στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού. Δείτε ποιοι οκτώ παίκτες έμειναν έξω.

Έγινε γνωστή η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με τη Νέφτσι Μπακού, που θα γίνουν την Τετάρτη (21/7, 22.00, εντός) και την Τετάρτη (28/7, 20.00, Μπακού), στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στη λίστα τον Τσέχο γκολκίπερ, Τόμας Βατσλίκ, ενώ εκτός έμειναν οι Ντρέγκερ, Σισέ, Φορτούνης, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλος και Καλογερόπουλος.

Ο Φορτούνης είναι φυσικά τραυματίας, ο Σισέ ενωματώθηκε στις προπονήσεις τελευταίος, οι Ντρέγκερ, Πέπε και Τιάγκο Σίλβα δεν υπολογίζονται, ενώ οι Αποστολόπουλος και Καλογερόπουλος δεν μπήκαν στη λίστα Β διότι δεν βρίσκονται στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια.

Ο Τικίνιο είναι τραυματίας, αλλά επειδή κουβαλάει ποινή τριών αγωνιστικών, συμπεριλήφθηκε στη λίστα για να εκτίσει τα δύο από τα τρία ματς. Υπενθυμίζεται ότι τιμωρημένος για ένα παιχνίδι είναι και ο Ουσεϊνού Μπα.

Λίστα Α

Ανδρούτσος

Ουσεϊνού Μπα

Σεμέδο

Μπουχαλάκης

Μαντί Καμαρά

Αγκιμπού Καμαρά

Τσούμιτς

Ελ Αραμπί

Κρίστινσον

Κούντε

Λαλά

Μάρκοβιτς

Μασούρας

Χασάν

Εμβιλά

Παπαδόπουλος

Παπασταθόπουλος

Ραντζέλοβιτς

Ρέαμπτσιουκ

Τικίνιο

Τζολάκης

Βατσλίκ

Βρουσάι
Βαλμπουενά

Λίστα Β

Καραργύρης

Κασέμι

Κίτσος

Λιάτσος

Νικόλης

Ντόι

Σαπουντζής

Σουρλής

Σταμούλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα