Ζιρού: Και πως να τον αφήσεις να φύγει; (pic)

Ζιρού: Και πως να τον αφήσεις να φύγει; (pic)

Ζιρού: Και πως να τον αφήσεις να φύγει; (pic)

bet365

Πάλι ήταν φευγάτος, πάλι ανανέωσε και παραμένει στα μπλε. Ο Ολιβιέ Ζιρού, ένας επαγγελματίας – πρότυπο, έχει λόγους που κάνει την Τσέλσι να τον διατηρεί στο ρόστερ της, όσο κι αν δεν λογίζεται βασικός...

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έκανε το λάθος την σεζόν 2019-2020, τον εμπιστεύθηκε περισσότερο στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, ο Γάλλος τον δικαίωσε, σκόραρε, πρωταγωνίστησε στην επανέναρξη του ποδοσφαίρου μετά τον κορονοϊό και φέτος βρέθηκε ξανά μπροστά σε προκλήσεις.

Το πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία των «μπλε» άλλαξε, ο Τούχελ που ανέλαβε ξανά δεν μπόρεσε να τον βάλει στα πλάνα του ως βασικό ή να «πονοκεφαλιάσει» για εκείνον. H Μίλαν τον κάλεσε στην Serie A, όμως το συμβόλαιο του Ζιρού ανανεώθηκε ξανά μέχρι το 2022.

Ο Γάλλος στράικερ που ποτέ δεν έχει παραπονεθεί, που πάντοτε θα μιλήσει ανοιχτά με τον προπονητή του όταν χρειάζεται κάτι ή νιώθει αδικημένος ή που ποτέ δεν έχει δημιουργήσει φασαρίες και προβλήματα, προσφέρει λόγους στους «μπλε» που... δεν μπορούν να σκεφτούν ότι θα τον χάσουν.

Όπως το είχε κάνει την σεζόν 2018-2019, όταν ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στο Europa League και με γκολ στον τελικό του Μπακού απέναντι στην Άρσεναλ, έτσι το έκανε και φέτος στο Champions League!

Πριν από μια διετία στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση σήκωσε το τρόπαιο και... ευχαρίστησε και την πρώην ομάδα του, με 11 τέρματα σε 14 αναμετρήσεις.

Φέτος, έπαιξε σε 8 ματς στ' αστέρια, σκόραρε 6 φορές – έχοντας παίξει σημαντικότατο ρόλο στην εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο 4-0 στην Ανδαλουσία και πάλι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Λονδρέζων στο τουρνουά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα