Παρί Σεν Ζερμέν: Καμία βιασύνη για την ανανέωση με Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Καμία βιασύνη για την ανανέωση με Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Καμία βιασύνη για την ανανέωση με Νεϊμάρ

bet365

Ο Λεονάρντο διαμήνυσε ότι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν βιάζονται να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ.

Στις 30 Ιουνίου του καλοκαιριού του 2022, ο Νεϊμάρ θα δει το συμβόλαιό του με την Παρί να εκπνέει.

Μετά τον ντόρο που έγινε για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος εμφανιζόταν στη συνέχεια έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί.

Αυτό ακόμη δεν έχει γίνει και οι νέες φήμες ότι περιμένει... κλήση από την Μπάρτσα, βγήκαν ξανά. Δεν ήθελε και πολύ εξάλλου.

Στην Παρί, πάντως, είναι αισιόδοξοι πως θα μείνει στην ομάδα τόσο ο Νεϊμάρ όσο κι ο Μπαπέ. Ο Κελαϊφί είχε πει εξάλλου ότι αμφότεροι δεν έχουν καμία δικαιολογία για να φύγουν.

«Η ανανέωση του Νεϊμάρ; Δεν βιαζόμαστε», απάντησε χαρακτηριστικά ο Λεονάρντο παραμονές του ματς με τη Μετς και συνέχισε:

«Κανείς δεν μας κυνηγά, είμαστε πραγματικά ήσυχοι».

Θυμίζουμε ότι ο Νεϊμάρ, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, προχώρησε σε δήλωση, στέλνοντας μήνυμα για το μέλλον του λέγοντας:

«Η ανανέωση του συμβολαίου μου με την Παρί δεν αποτελεί πλέον θέμα. Είναι προφανές ότι νιώθω πολύ πιο άνετα, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σαν στο σπίτι μου. Είμαι πιο ευτυχισμένος απ' ότι πριν».

Για το θέμα του Μπαπέ, που όλα είναι ανοιχτά, είπε: «Τα πάντα είναι ξεκάθαρα, ξέρουμε την κατάσταση με τον Κιλιάν, εκείνος γνωρίζει πως σκεφτόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο απ' αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα