Αλ-Κελαϊφί: «Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν έχουν πια καμία δικαιολογία για να φύγουν»

Αλ-Κελαϊφί: «Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν έχουν πια καμία δικαιολογία για να φύγουν»

Κώστας Τόπας
Αλ-Κελαϊφί: «Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν έχουν πια καμία δικαιολογία για να φύγουν»

bet365

Μήνυμα παραμονής για τους Μπαπέ και Νεϊμάρ έστειλε ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέλ Αλ Κελαϊφί.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι Παριζιάνοι, ήταν οι κερδισμένοι της υπόθεσης, καθώς παρά το γεγονός ότι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Μπάγερν, ήταν αυτοί οι οποίοι πήραν την πολυπόθητη πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, ενώ παράλληλα πήρα και μια… μίνι-εκδίκηση για την περσινή ήττα στο τελικό από τους Βαυαρούς.

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέλ Αλ Κελαϊφί εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά την πρόκριση δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον των Νεϊμάρ και Μπαπέ, τονίζοντας πως πλέον οι δύο μεγάλοι αστέρες, δεν έχουν καμία δικαιολογία για να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

«Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να κερδίσουμε το Champions League. Απόψε, ήταν υπέροχο αυτό που συνέβη. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ, αλλά στο τέλος προκριθήκαμε. Πήραμε την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου, αυτό σημαίνει πολλά. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Όλοι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα.

Έχουμε επενδύσει πολλά στο κλαμπ για να κερδίσουμε το Champions League και όλους τους διαθέσιμους τίτλους. Ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ δεν έχουν καμία δικαιολογία να φύγουν. Έχουμε πραγματικά τα πάντα για να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το μυστικό είναι δουλειά. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα