Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Απίθανο στραπάτσο από την ουραγό στο 90+2’ (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Απίθανο στραπάτσο από την ουραγό στο 90+2’ (vid)

bet365

Το απόλυτο κάζο! Η Παρί Σεν Ζερμέν του Ποτσετίνο προηγείτο χάρη σε δύο πέναλτι του Νεϊμάρ μέχρι το 80’, αλλά υπέστη ανατροπή στην ανατροπή από την ουραγό Λοριάν στο 90+2’ (3-2) και έπεσε οριστικά από την κορυφή της Ligue 1.

Πρώτη ήττα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και με τον πιο «σοκαριστικό» τρόπο. Κόντρα στην εκ των ουραγών, Λοριάν, οι Παριζιάνοι είχαν το προβάδισμα μέχρι το 80ο λεπτό και εν τέλει κατάφεραν να ηττηθούν, με τον Μοφί να «λυτρώνει» τους γηπεδούχους στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Νεϊμάρ είχε ανατρέψει αρχικά το ματς μετά το 1-0 του Αμπερζέλ (36’), σκοράροντας δύο φορές από την άσπρη βούλα (45’, 57’), επίδοση που είχε σημειώσει τελευταία φορά για την Παρί στη Ligue 1 ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον Οκτώβριο του 2015. Παρά, όμως, την «υπεροπλία» στην επίθεση (Ντι Μαρία, Μπαπέ, Νεϊμάρ, Ικάρντι), οι τρεμπλούχοι Γαλλίας δέχθηκαν την ισοφάριση στο 80’ από τον Γουισά και «αυτοκτόνησαν» στο φινάλε, χάνοντας έτσι για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τη Λυών. Έτσι, παρέμειναν στο -1 από τους πρωτοπόρους Λιονέ και η διαφορά από την κορυφή ενδέχεται να φτάσει στο -3, αν η Λιλ επικρατήσει.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Ρίκο, Φλορέντσι, Κέρερ, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά, Παρέδες (82’ Γκέιγ), Ντανίλο, Ντι Μαρία (82’ Σαράμπια), Νεϊμάρ, Μπαπέ, Ικάρντι

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα