Ντεπάι: «Θέλω να πάω σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο»

Κώστας Τόπας
Ντεπάι: «Θέλω να πάω σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο»

bet365

Υπονοούμενα για το μέλλον του άφησε ο Μέμφις Ντεπάι, λέγοντας πως επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του συμπαίκτη του Χουσέμ Αουάρ, είναι να αγωνιστεί σε μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Τον Σεπτέμβρη ο Ντεπάι βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, ωστόσο παρέμεινε στους Λιονέ, εξαιτίας των οικονομικών περιορισμών που είχε τότε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται ακόμα για την περίπτωσή του, σε αντίθεση με τον Ολλανδό επιθετικό...

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Ντεπάι με τις τελευταίες του δηλώσεις, μετά την ήττα με (0-1) από την Μετς. Ο 26χρονος άσος τόνισε πως ναι μεν θέλει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα αλλά από τη νέα σεζόν επιθυμεί να αγωνιστεί σε μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πιθανότατα στην Μπαρτσελόνα.

«Θα σήμαινε τα πάντα η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω τον τίτλο μαζί με τον Αουάρ, την ομάδα και τον πρόεδρο. Εγώ και ο Αουάρ γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε έναν μεγάλο σύλλογο αλλά θέλουμε να πάμε σε μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Τότε θα είναι έναν Αουάρ κατά δέκα φορές καλύτερο. Το ίδιο θα ισχύει και για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντεπάι στο «Canal+».

Από την άλλη ο Αουάρ τόνισε: «Αν αυτή η σεζόν είναι η τελευταία που παίζω μαζί με τον Ντεπάι, τότε θα είναι πολύ στενάχωρο για εμένα γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πάντα ευχαριστιέμαι να παίζω μαζί του»

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα