Ντομενέκ: «Ο μισός μισθός του Νεϊμάρ πάει στα νοσοκομεία»

Ντομενέκ: «Ο μισός μισθός του Νεϊμάρ πάει στα νοσοκομεία»

Gazzetta team
Ντομενέκ: «Ο μισός μισθός του Νεϊμάρ πάει στα νοσοκομεία»

bet365

Ο προπονητής της Ναντ, Ραϊμόν Ντομενέκ, υπερασπίστηκε τους (υψηλούς) μισθούς των ποδοσφαιριστών στο γαλλικό πρωτάθλημα, για τους οποίους οι ομάδες ζητούν περικοπές της τάξεως του 30%, λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Οι ομάδες στην Γαλλία ζητούν περικοπές της τάξεως του 30% στους μισθούς των ποδοσφαιριστών, τους οποίους υπερασπίστηκε ο Ραϊμόν Ντομενέκ, εξηγώντας ότι, σε πολλές περιπτώσεις, τα μισά χρήματα αυτών πηγαίνουν για την κάλυψη νοσοκομείων, σχολείων και πολλών δημοσίων υπηρεσιών.

«Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε υπερβολικούς μισθούς στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Οι μισθοί, στην πλειονότητά τους, πηγαίνουν στο κράτος. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που τα 3/4 πηγαίνουν στο κράτος. Ο Νεϊμάρ, για παράδειγμα, ο μισός μισθός του μοιράζεται μεταξύ των νοσοκομείων, των σχολείων μας και τα υπόλοιπα.Αυτό δεν μπορεί να μην λαμβάνεται υπόψη» τόνισε ο προπονητής της Ναντ και άλλοτε της Εθνικής Γαλλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα