Μπαπέ: Το μήνυμα για τα 100 γκολ και το φιλί στη φανέλα (vid)

Μπαπέ: Το μήνυμα για τα 100 γκολ και το φιλί στη φανέλα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: Το μήνυμα για τα 100 γκολ και το φιλί στη φανέλα (vid)

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ αν και μόλις 21 ετών έφτασε στα 100 γκολ στη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο για όσα του έχουν προσφέρει και έδειξε με το φιλί στη φανέλα πως τελικά... ίσως και να μη σκέφτεται την αποχώρηση.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, ένα πραγματικό παιδί θαύμα που σε τόσο νεαρή ηλικία έχει καταφέρει τρομερά πράγματα, το σπουδαιότερο εκ των οποίων να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της πατρίδας του το 2018, έφτασε πλέον στην 100άρα των γκολ ως Παριζιάνος.

Στο 3-1 επί της Μονπελιέ το βράδυ του Σαββάτου ήταν εκείνος που έκλεισε το σκορ στις καθυστερήσεις και με το σπουδαίο του επίτευγμα έγραψε στα social media:

«100 γκολ με την Παρί. Απίστευτο συναίσθημα υπερηφάνειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τους δικούς μου ανθυρώπους και φυσικά τον κόσμο για τη στήριξη. Εδώ είναι Παρίσι».

Στον πανηγυρισμό του και πέρα από το 100 που σχημάτισε με τα δάχτυλα, φίλησε το σήμα της Παρί στη φανέλα του και ίσως αυτό να δείχνει κάτι σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δηλώσει πως θέλει να φύγει και τα οποία δεν έχουν διαψευστεί από κανέναν...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα