Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 2-2: Την «πρόδωσε» ο πρώην (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 2-2: Την «πρόδωσε» ο πρώην (vid)

bet365

Με την πρώτη του επαφή στο ματς, ο πρώην παίκτης της, Γιασίν Αντλί, δεν άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν να επιστρέψει στις νίκες και την περιόρισε στο 2-2 απέναντι στη Μπορντό.

Όσο η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται διχασμένη σε 1ο και 2ο ημίχρονο, τόσο οι ομάδες της Ligue 1 θα της κάνουν «ζημιές». Η ομάδα του Τόμας Τούχελ την… πάτησε απέναντι στη Μονακό με ολική ανατροπή από το 0-2 του ημιχρόνου και δεν έβαλε μυαλό, με τη Μπορντό να φεύγει με τον βαθμό από το Παρίσι, χάρη σε ολοκληρωτική κυριαρχία στο 2ο μέρος.

Ο πιτσιρικάς Πεμπελέ ξεκίνησε με άσχημο τρόπο το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των πρωταθλητών, αφού από το δικό του αυτογκόλ στο 10’ οι Γιρονδίνοι πήραν προβάδισμα.

Ωστόσο, μέσα σε ένα λεπτό, ο Νεϊμάρ με πέναλτι (27’) και ο φορμαρισμένος Μόισε Κεν (28’) γύρισαν αμέσως το ματς ανάποδα, αποβάλλοντας το άγχος για τον Γερμανό προπονητή.

Το τελικό σκορ, όμως, έμελλε να γράψει ένας από τους πιτσρικάδες που έχουν φύγει νωρίς από τις τάξεις της Παρί, ο Γιασίν Αντλί. Ο 20χρονος μέσος πέρασε στο ματς στο 59’ και με την πρώτη του επαφή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο σουτ από ασίστ του Μπεν Αρφά, γράφοντας το τελικό 2-2.

Έτσι, η Παρί ανέβηκε μόνο στους 25 βαθμούς και με τη 2η σερί απώλεια δίνει την ευκαιρία στη Λιλ να την «πιάσει» στην κορυφή, την ώρα που η Μαρσέιγ καραδοκεί με 21 και 2 ματς λιγότερα.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Ρίκο, Φλορέντσι, Πεμπελέ, Κιμπεμπέ, Μπάκερ, Παρέδες (85’ Ικάρντι), Βεράτι (64’ Ερέρα), Ραφίνια (64’ Ντι Μαρία), Νεϊμάρ, Κεν (81’ Σαράμπια), Μπαπέ

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα