Νεϊμάρ: Επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί για τα επόμενα πέντε χρόνια

Νεϊμάρ: Επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί για τα επόμενα πέντε χρόνια

Κώστας Τόπας
Νεϊμάρ: Επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί για τα επόμενα πέντε χρόνια

bet365

Με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το 2022 ο Νεϊμάρ έχει εκφράσει την επιθυμία του στην διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, να παραμείνει στον σύλλογο όσα περισσότερα χρόνια γίνεται.

Μπορεί το καλοκαίρι του 2019, ο ίδιος να επιθυμούσε την αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Γαλλίας για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο τώρα φαίνεται αποφασισμένος να παραμείνει στους Παριζιάνους και να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφι και του ξεκαθάρισε πως κύρια επιθυμία του είναι η παραμονή του στον σύλλογο, ζητώντας νέο πενταετές συμβόλαιο υπό τους ίδιους όρους. Δηλαδή, διατηρώντας τον μισθό που λαμβάνει τώρα (36 εκατομμύρια ευρώ ετησίως).

Αν και αυτή τη στιγμή η διοίκηση της Παρί, είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην προσπάθεια ανανέωσης του Κιλιάν Μπαπέ μιας και βλέπουν την Ρεάλ να έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδια για την απόκτηση του.

Γι' αυτό και ζήτησε από τον Βραζιλιάνο άσο να περιμένει, μέχρι να τελειώσει η υπόθεση του Γάλλου, ώστε να αρχίσουν τα διαδικαστικά για το νέο του συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα