Νιμ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: Σούπερ Μπαπέ και κορυφή! (vid)

Νιμ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: Σούπερ Μπαπέ και κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Νιμ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: Σούπερ Μπαπέ και κορυφή! (vid)

bet365

Ο Μπαπέ έκανε τη διαφορά και η Παρί των πολλών απουσιών διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας τη Νιμ, γεγονός που την έφερε στην κορυφή της Ligue 1.

Τι και αν η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε στο Σταντ ντε Κοστιέρ χωρίς τους Νεϊμάρ, Κουρζαβά , Ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Κέρερ, Ντράξλερ, Βεράτι, Ντανίλο Περέιρα, Ικάρντι κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Νιμ επικρατώντας 4-0. Με τον Κιν βασικό και τον Μπαπέ να κάνει τη διαφορά πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη κι έπιασε στην κορυφή της Ligue 1 τη Ρεν.


Οι Παριζιάνοι μπήκαν δυνατά, αλλά στα πρώτα λεπτά είδαν τον Παρέδες να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το ματς. Ωστόσο, στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά το... εγκληματικό μαρκάρισμα του Λαντρέ στον Ραφίνια. Η Παρί πήρε τον έλεγχο και στο 24' είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Μπαπέ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο σταρ της Παρί βρήκε δίχτυα. Ο Ραφίνια έκανε εξαιρετική ασίστ, ο Μπαπέ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Ρεϊνέ και πέτυχε το 1-0. Ο σταρ της Παρί συγκλόνισε με τον πανηγυρισμό του, αφού αφιέρωσε το τέρμα στον μικρό φίλο της ομάδας που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Στην επανάληψη, η Παρί είχε τον έλεγχο, δε ρίσκαρε και όποτε έβρισκε χώρους προσπαθούσε να φανεί απειλητική. Μάλιστα, στο 72' είχε μια μεγάλη ευκαιρία, όμως το δυνατό σουτ του Μπαπέ δε βρήκε στόχο. Οι Παριζιάνοι πάντως κατάφεραν να σφραγίσουν το τρίποντο στο 78ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Φλορέντσι. Η Νιμ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν ξανά δίχτυα, μιας και στο 83΄ ο Μπαπέ πέτυχε το 3-0 με εξαιρετικό πλασέ. Η Παρί ήταν ορεξάτη και στο 88' ο Σαράμπια με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-0.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα