Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 6-1: Πάρτι με οδηγό τον «αθώο» Νεϊμάρ (vid)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 6-1: Πάρτι με οδηγό τον «αθώο» Νεϊμάρ (vid)

bet365

Με δύο γκολ και μια ασίστ του Νεϊμάρ, η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε την Ανζέ (6-1), έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ligue 1 και βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η οριστική αθώωση των Νεϊμάρ και Άλβαρο, πρωταγωνιστών στο επεισοδιακό ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ, φαίνεται πως έβγαλε ένα μεγάλο βάρος από τις πλάτες του Βραζιλιάνου σταρ.

Με πολύ κεφάτο τον Νέι (δύο γκολ, μια ασίστ), ο οποίος έκανε σεφτέ στη φετινή σεζόν, η ομάδα του Τόμας Τούχελ διέλυσε 6-1 την Ανζέ στο «Παρκ ντε Πρενς» και έφτασε αισίως τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ligue 1, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεν, αλλά με ματς περισσότερο.

Εκτός από τον Νεϊμάρ (36', 47'), για την φιναλίστ του Champions League σκόραραν ακόμα οι Αλεσάντρο Φλορέντσι (7'), Γιούλιαν Ντράξλερ (57'), Ιντρίσα Γκέιγ (71') και Κιλιάν Μπαπέ (84'), με τον Ισμαέλ Τραορέ να πετυχαίνει στο 52' το γκολ της... τιμής για την Ανζέ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Νάβας – Φλορέντσι (72' Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ (72' Ντιαλό), Μπάκερ – Ντράξλερ (64' Ερέρα), Παρέδες (64' Γκέιγ), Βεράτι (82' Σαράμπια), Νεϊμάρ – Ικάρντι, Μπαπέ.

Ανζέ (Στεφάν Μουλέν): Μπερναρντόνι – Μπαμπά (77' Μανκό), Τραορέ, Πάβλοβιτς, Εμποσέ, Αΐτ Νούρι (82' Αλί Σο) - Τιούμπ (68' Καμπό), Καπέλ (77' Μανγκανί), Κουλιμπαλί, Φουλζίνι – Μπαοκέν (68' Ντιονί).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα