Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Τρίτη σερί νίκη με το δίδυμο Ικάρντι – Μπαπέ (vids)

Gazzetta team
Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Τρίτη σερί νίκη με το δίδυμο Ικάρντι – Μπαπέ (vids)

bet365

Χωρίς να... βγάλει μάτια, η Παρί Σεν Ζερμέν σημείωσε τρίτη διαδοχική νίκη και απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από την κορυφή της Ligue 1 – Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη η Λυών (1-1 με τη Λοριάν).

Ξεκίνησε με το... αριστερό εις διπλούν το πρωτάθλημα (δύο ήττες), αλλά σιγά σιγά η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκει τον εαυτό της και, με την επιστροφή των βασικών της, αρχίζει να επιβάλλει τον νόμο της.

Με δύο γκολ του Μάουρο Ικάρντι (9', 62') από ισάριθμες ασίστ του Μπαπέ και χωρίς να βγάλει μάτια, η πρωταθλήτρια πέρασε από την έδρα της Ρεμς (2-0), έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες και, μετά από πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται στην έβδομη θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεν.

«Γκέλες» δίχως τέλος για τους Λιονέ

Όσο καλή κι αν έδειξε στο περασμένο Champions League κι όσο κι αν έπεισε στην πρεμιέρα της Ligue 1 με την τεσσάρα επί της Ντιζόν, η Λυών εξακολουθεί να απογοητεύει στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο κατήφορος των Λιονέ συνεχίστηκε στην έδρα της Λοριάν (1-1), με την ομάδα του Ρουντί Γκαρσιά να χάνει βαθμούς για τέταρτο σερί ματς μετά τη νίκη της 1ης αγωνιστικής και να μένει από πολύ νωρίς στο -7 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, ήταν εκείνοι που κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, έχοντας προηγηθεί με τον Βίσα στο 63', αλλά ο Ντιμπουά ισοφάρισε στο 74' και τουλάχιστον έσωσε τους ημι-φιναλίστ του Champions League από τη δεύτερη ήττα τους. Στους έξι βαθμούς πλέον η Λυών (1-3-1), δύο λιγότερους οι «νεοφώτιστοι».

Στα άλλα ματς της Κυριακής (27/09), ξεχώρισε η επεισοδιακή νίκη της Μονακό επί του Στρασβούργου.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα